11.11.09

Onnenpäivä!

Tänään on ollut kenties paras päivä aikoihin. Olo on tyytyväinen, innostunut ja lähimmäisenrakas.

Miksi näin?

Ensinnäkin, P-pas'lla oli underground-muotikuvaukset Get Printed -mallistolle. Sain houkuteltua tämän komistuksen ja kaunokaisen hämärään kellarityrmääni, jossa käärylöin heidät P-pas'n vaatteisiin. Viralliset kuvat löytyvät WEBSTOREsta, tässä muuta kivaa, söpöä ja kaunista.





 









Hatunnosto ja syvä kumarrus Tuukalle ja Heidille, jotka hoitivat homman kotiin sata-nolla!

Lisäksi innostustani on  lisännyt yhteistyö erään lempibloggaajani kanssa. Toimin Buttermilkbisquitsin sponsoroijana blogiarvonnassa, jossa hän tiedustelee lukijoilta ensi vuoden must-vaatehankintaa. Voittajalle lähetetään Dreadlock -printillä varusteltu paita! Onneksi olkoon jo etukäteen sille, joka paidan omakseen saa. Vastauksia on jo aimo liuta, joten lohdutuksen sana niille, jotka paitaa eivät saa (muuten kuin ostamalla ennen kuin ne loppuvat varastosta!): tulossa on pientä kivaa vastaavanlaista omastakin takaa, joten murhe pois! Arvonnoista ei ole kyse, mutta erilaisista tempauksista.

- - - - - -

Bisquitsille jätettiin kommentti, johon haluan vastata julkisesti. Toivottavasti lähettäjä ei loukkaannu siitä, että kopioin viestin tähän - olen pelkästään samaa mieltä hänen kanssaan:

"Ärsyttää, kun palkintopaidat ovat noin pikkuruisia ja L:kin kai normaalia pienempi vielä. Vaatevalmistajille toivoisin sinun antavan viestiä, että kyllä me XL-kokoisetkin haluamme pukeutua kauniisti ja trendikkäästi, eli kannattaisi huomioida kokonumeroissa myös muut kuin XXS:t!

t. hieman ärsyyntynyt XL-neito"


Olen itsekin pahoillani siitä, ettei P-pas'n naistenmallistossa ole oikeasti suuria kokoja.  Paitojen niukkuus tuli itsellenikin yllätyksenä! Naistenpaidoissa suurin koko suomalaisittain on noin 38  bambuissa (esim  mustan why not -printin L-koko), mutta isompia vaatteita halutessaan on tilattava miestenpaita (miesten bambupaitojen L on naisten 42-44). En tietoisesti rajaa naistenvaatteista suurempia kokoja pois, vaan niitä ei tekstiilien maajantuojalla toistaiseksi ole ollut. Aion saada asiaan muutosta ensi mallistoon mennessä, sillä väljät vaatteet ovat muutenkin tyylikkäitä ja haluttuja. Jos syystä tai toisesta XL ei pääse toteutumaan naistenmalleissa, miestenpaidat ovat oiva vaihtoehto. Erityisesti bambu-paidat laskeutuvat kauniisti ja ovat hyvin unisexeja, ja ne pysyvät mallistossa tästä iäisyyteen.

Toivottavasti P-pas'sta ei ole jäänyt kenellekään vielä näin varhaisessa vaiheessa paha maku suuhun  tällaisen takia! Olen vasta tieni alussa, joten rakentava palaute on enemmän kuin tervetullutta. Ja P-pas jos kuka haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden pukeutua tyylikkäästi, eli kommenttia kehiin ja kohti paremmannäköistä tulevaisuutta :)

- Essi

PS. Kohkaamani P-pas -dokumentti on jo livahanut nettiin, eli Facebook -valveutuneet ihmiset voivat bongata sen sieltä! (Jos et vielä ole P-pas'n FB-kaveri, rupea sellaiseksi: P-pas'n löytää nimellä Pourquoi Pas!) Dokkari löytää tiensä blogiin parin päivän sisällä. Tytöt ovat tehneet hienoa työtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!