9.11.09

"Olit lehdessä!"

Median runnoma sielu - kuinka selviytyä? -ohjepaketin neuvo nro 1: älä ota sitä vakavasti!


 Hämeen Sanomat 7.11.

Lopen uupuneena lauantaiaamuna pöllämystyneen itsensä tuijottaminen sanomalehdestä pisti onneksi naurattamaan eikä toisinpäin. Itsehän olin vaatinut saada ilmeillä. Kuvassa järjestyksessä vasemmalta aloittaen: pöllö-laukku (e-stilin Eevan käsialaa), tulevan maantieto-korusarjamme esimakua, minä ja söpö Eeva. Laukusta mainittakoon, että se kuuluu tulevaan pehmoleluasuste-sarjaan, joka tulee P-pas'lle myyntiin jahka tarpeeksi suloisia ilmestyksiä on valjastettu arkikäyttöön sopiviksi!



Viime päivät olen muun muassa valokuvannut tuoreita printtivaatteita, joskaan en kovin taiteellisella menestyksellä. Webstoresta löytyy nyt kaikki Get Printed -tuotteet lukuun ottamatta kangaskasseja, joiden aika on huomenna. Samalla kaunosielut saavat silmilleen helpotusta, sillä tuotekatalogiin ilmestyy mallikuvia! Tarkimmatkaan kokotaulukot eivät kerro vaatteista totuutta yhtä hyvin kuin se, miltä ne näyttävät oikean ihmisen päällä.

Lisäksi olen miettinyt pääni kipeäksi, miten saisin yhtenäistettyä P-pas'n blogia, kotisivuja ja verkkokauppaa. Kuten P-pas, kaikki sivustotkin ovat jatkuvasti työn alla ja etsivät sitä oikeaa eli omaa juttuaan, punaista lankaansa. Parannusehdotuksia ja ehdotuksia ylipäänsä otetaan vastaan!

Muuta P-pas'n kannalta maailmanmullistavaa viime päivinä ei olekaan tapahtunut. Paitsi että! Pourquoi pas -tyyliin tykästyneiden kannattaa pitää silmät ja korvat auki, sillä lähipäivinä eräs ihastuttava bloggaaja järjestää arvonnan, johon P-pas liittyy tavalla tai toisella. Pistän linkkiä kehiin heti arvonnan julkistuttua, ja kuka tietää, jos onni suosisi vaikka sinua! Muuta vastaavanlaista on luvassa täällä P-pas'nkin blogissa viimeistään joulukuun alusta alkaen.

Lopuksi pakollinen taide- ja kulttuuripläjäys kahdesta tulitikkuaskista, jotka koristavat olohuonettani. Arvaatko ensimmäisen kuvan perusteella, kuka ne on raapustanut?



 

On tuossa Tove Janssonissa sitä jotain. Kehtaako kukaan väittää vastaan?

- Essi


PS. Älä missaa P-pas TRYOUTeja!
Tällä viikolla tulossa kaksi tuotteisiintutustumis- ja sovitustapahtumaa.

TO 12.11. klo 18-20 Hämeenlinnan keskustassa, tarkat koordinaatit saa pyytämällä!
LA 14.11. klo 16-20 Etelä-Helsingissä, sama politiikka

Tarjolla pientä naposteltavaa, musiikkia, hyvää seuraa ja P-pas'n tuotekirjo. Ilmoittaudu mukaan joko sähköpostilla (info@p-pas.com), liittymällä P-pas'n Facebook-yhteisöön ja sitä kautta tapahtumiin tai pistämällä tänne kommenttia!  Kerro samalla mitkä tuotteet kiinnostavat, niin tiedän ottaa ne esille. Myös vasta webstoreen matkalla olevia juttuja, kuten Spit It Out -kaulakoruja, tarjolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!