27.11.09

Miksei vähän dubstepiä?


P-pas iskee ja yllättää vuoden 2010 alussa!

Koru-, vaate- ja valokuvailun lisäksi into järjestää mahtavia tapahtumia ja klubeja on suuri, niinpä löin hynttyyt yhteen tamperelaisten taitajien kanssa, joiden klubitus-kokoonpanoa kutsutaan SubUrban Basheriksi. SubUrban on bassomusiikkiin hurahtaneiden ihmisten ryhmä, johon kuuluvat dubstep-mestarit DJ SLAKA, DJ Vidiot ja leppoisaan reggaea-tyyliseen musiikkiin keskittyvä Keen Kommander, joka myös luottograafikkonani ja P-pas'n Get Printed -malliston luojana tunnetaan!



Tähti-DJ:nä toimii Tanskan huippunimi JSL a.k.a RUF, jota kukaan ei ennen ole Suomeen tuonut! Meillä on myös kunnia päästää miksauspöydän ääreen kotimaiset mestarit VDHD, Toiminto ja Desto, johon rakastuin ensikuulemalta samantien. Illan isäntänä toimii mahtava tamperelainen, Jere Dangerous, joka soittaa Keen Kommanderin kanssa P-pas -loungessa Playgroundin toisessa osassa. Juhlakansa voi tulla loungeen lepuuttamaan heilumisesta rasittuneita jäseniään, napostelemaan, rentoutumaan ja ostamaan itselleen uudet bilevaatteet rajoitetusta erästä. Toivon mukaan 9.1.2010 mennessä P-pas on saanut uuden printtimallistonsa painosta, se tulee nimittäin olemaan parhautta! Mikä olisikaan paras paikka julkistaa se kuin asianmukaiset kemut.

Lämpimästi tervetuloa kaikki, jotka tupaan eli Pleikkariin vain mahtuvat! Lippu ostetaan ovelta, joten kannattaa olla ajoissa paikalla ehtiäkseen vuoden 2010 kovimpiin kekkereihin. Dubstep-neitsyille tiedoksi: se on mahtavaa klubittamismusiikkia. Siispä pelko pois ja mukaan heilumaan! Villeimmän juhlakansan seasta voi myös aina kipittää helmoihini roots-loungeen, jossa kukaan ei pure ja mieli on huoleton.

Tässä oma ultimate -lempparikappaleeni dubstep-kirjosta. Kun tutustuin Caspa&Ruskon biisiin, en ollut kuullutkaan mistään dubstepistä. Oikeastaan kuulin sitä vasta viime kesänä, kun eksyin kavereiden kanssa juurikin Playgroundiin klubittamaan. Korvat soivat illan jälkeen viikon, mutta oli ehdottomasti sen arvoista. Cockney Thug edustaa dubstepin rankempaa osastoa, joten älä säikähdä!



Liityhän Facebookissa SUBURBAN BASHER -klubin tapahtumayhteisöön ja ole mukana avaamassa kanssamme vuosi 2010. Et todellakaan tule katumaan!

Koska koskaan ei ole liian myöhäistä uusille kokemuksille,
Essi


PS. Suuntaan tänään Helsinkiin erääseen streetwear-iikeeseen kokeilemaan onneani. Kenties P-pas'ta löytää hetken kuluttua sieltäkin. Mielenkiinnolla seuraamme, mitä tuleman pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!