15.11.09

Huomionherättäjiä



Spit It Outin kaksimielisestä maailmasta iltaa! Miten on, herättääkö Cosmopolitanista leikattu otsikko huomion? Baari-iltana sen ainakin olettaisi saavan jotakin liikettä aikaan. Väistöliikkeitä, jos ei muuta. Allaolevan korun efekti voi olla samanlainen. Mistäköhän johtuu, että silmääni pistää lähes yksinomaan flirttailevat tai törkeän suorat sanaparit?



Spit It Out -mallistoon on tulossa vielä tämän illan/yön aikana ainakin 12 uutta korua! Viimeistelyvaiheessa olevia yksilöitä on myös toistakymmentä. Luvassa aivan mahtavia heittoja, kuten myös perinteisempiä lausahduksia. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin - jos ei itselle, niin kaverille yllätykseksi. Joulukin kolkuttelee ovella, eli nyt jos koska kannattaa sijoittaa omaperäiseen ja hauskaan lahjaan. Muuten teen niin itse ja suututan kaverini hukuttamalla heidät P-pas'n tuotteisiin sen sijaan, että näkisin vaivaa lahjojen hankkimiseen. Kuinka huono ystävä olenkaan!


rentoiluasuna why not -hoodie

Viikonloppuni vietin Helsingissä P-pas TRYOUTia emännöiden ja maistellen kaupunkia. Testasin Get Printed -malliston käyttökelpoisuutta ja rakastuin miesten XL-kokoon täysin! En voi ymmärtää, miksen osannut ottaa sitä mallistoon läjäpäin. Asia korjaantuu kuitenkin ensi printtipläjäykseen mennessä, kun kuvioon astuvat perusmahtavien T-paitojen lisäksi paitamekot. Niistä tulee vastustamattomia. Kun jo tavalliset miestenpaidatkin näyttävät - ainakin omasta mielestäni - niin hyvältä päällä, kevyesti muotoonommellut yksilöt tulevat olemaan mahtavuutta.


lauantai-illan rientoihin Flood-T-paita yhdistettynä sukkahousuihin ja perinteisiin nahkasaappaisiin

Yritän päästä yli "en näytä naamaani" -periaatteestani, sillä muotia on loppujen lopuksi hankala esitellä pelkästä henkarista roikkuen. Enkä yksinkertaisesti voi olla taltioimatta itseäni muistikortille kun olen verhoutunut P-pas'iin! Tykkään näistä vaatteista aivan älyttömästi. Onneksi muutkin tuntuvat tekevän niin, ainakin P-pas'n kasvavasta suosiosta päätellen. On upeaa ajatella, että kaikki tämä on vasta alkua ja esimakua jostain paljon suuremmasta. Ei ole paha esimaku, eihän?

- Essi

PS. Pidän itsestäni enemmän vihreänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!