20.11.09

Kauhujen koira

Työnteko jäi eilen unettomuudesta johtuvan aivovajeen vuoksi vähäiselle. Tarkoitus oli kuitenkin viettää ilta ompelukoneen ääressä ja surrata parikymmentä logoetikettiä vaatteisiin, mutta suunnitelmani pilasi iki-ihana Toto, jonka bandana-huivin alta paljastui karmea yllätys.


länkkäri-Toto, jonka mielestä miehelle sopii pinkki

Noin 15 cm pitkän leikkaushaavan tikkaus oli pettänyt, ja tiiviin kursimisen keskellä naureskeli pieni aukko. Aivan kamalaa. Avohaava ei ollut kuin pari senttiä pitkä, joten en huolestunut muuta kuin muutaman puistatuksen verran. Päätin korjata tilanteen kotikonstein, ja koitin liimata desinfioidun haavan kirurginteipillä kiinni. Tästä riemastuneena Toto päättikin raapaista keskeneräisen teippiväkerryksen irti, mistä seurasi maailman karmein yllätys.


haava ennen varsinaisa ratkeamistaan

Leikkaushaavan toisessa päässä naureskeli tässä vaiheessa useamman sentin mittainen avoimena ammottava, verinen aukko. Ei aiheesta sen enempää, sillä tilanne oli kamala ja itku lähellä, mutta tyydyinkin värisemään ja hyppimään ja kiljahtelemaan kauhusta ja nauramaan shokissa ja huutamaan ja juoksemaan ympyrää. Muistin jälleen, miksi lääkärin ura ei ole koskaan houkuttanut. Tilanne oli kuin Ö-luokan kauhuleffasta: Reikäkaulaisen tappajakoiran kosto. Asiaa ei auttanut Toton päänheiluttelu, joka vain avarsi aukkoa. Tästä karmeudesta ei ole kuvamateriaalia, ymmärtänette miksi.


kotiin kannettu, sikeään uneen vaipunut lötköpötkö

Luojan kiitos Hämeen seudulla oli päivystävä eläinlääkäri paikalla, ja kammottavaa ammottavaa aukkoaan esittelevä koira saatiin kiidätettyä kursittavaksi. Kaikki tämä noin kello yhdeksän illalla. Operaation jälkeen tunsin ansainneeni pienen iltapalan, ja stressihotkinkin napaani kaksin käsin leipää ja teetä. Ja paijasin nukutuslääkehuuruissa lepäilevää Totoa. Se niistä töistä. "First things first", sanoisi äitini.



petiin käärylöity sikeäuninen lötköpötkö

P-pas -asiaakin on: Poistin P-pas'n valikoimasta kokonaan Vintage Market -osion. Second hand, oli se kuinka vintagea tahansa, toimii paremmin huuto.netissä tai kirpparilla (vihjaan kyllä, jos vaatteita putkahtaa huudettavaksi tai kirppisteltäväksi!). P-pas'lle taas sopii valjastaa käyttökelvottomien vaatteiden osia uusiokäyttöön Stay Tuned -mallistossa, johon on muuten tulossa todella hyvännäköisiä juttuja. Stay tuned, indeed.

Kun vähemmän on enemmän,
paitsi Toton leikkausarven tikkien määrässä
- Essi


PS. TERVETULOA HUOMENNA KLO 10-15 KAURIALAN LUKIOLLE HÄMEENLINNAAN SOSIAALI- JA TERVEYSALAN JOULUMYYJÄISIIN, JOIHIN P-PAS ÄNKEYTYI SPONTAANISTI MUKAAN! HOPI HOPI!

3 kommenttia:

  1. Mistä se on noin pitkän haavan saanu? :o

    VastaaPoista
  2. Kuten monen menestyneen miehen takana on nainen, on leikkaushaavojen takana turvonneita talirauhasia ja rasvapatteja. Ehkä jotain ikävämpääkin, mutta parempi ettei tiedä sellaisista.

    Eli koira oli rasvapattien poistossa, ja operaatiosta jäikin vähän odoettua karummat jäljet!

    VastaaPoista

Anna tulla!