22.11.09

Kuuntelen tomppaa - tai vedän lonkkaa

Hou hou hou! Ei-niin-herttaisennäköinen pukki eli pässi eli Essi iskee jälleen!



Ihanuuksien sunnuntai! Sain pitkästä aikaa nukkua pitkät yöunet, minkä ansiosta ajatuksenkulkuni on entistä enemmän jumissa. Akuuttia tehtävää tälle päivälle ei ole, mitä nyt lukea kuluneen jakson edestä neljää ainetta ensi viikolla koittaviin kokeisiin, kirjoittaa kolme ruotsinainetta ja soittaa pari puhelua. Mittakaavallani tuo ei tunnu mitenkään ylitsepääsemättömältä verrattuna aikaisempiin tekemisiini. Todennäköisesti päiväni tulee kulumaan sopivaa Get Printed -mallistoa kasaillessa, sillä vien erän vaatteita hämeenlinnalaiseen Windmill SkateShopiin (Kirkkorinne 4, keskusta), jossa P-pas'n printtivaatteita tullaan myymään jatkossakin. Aivan mahtavaa!


Väistämätön päivän asu -kuva:
paita P-pas 
muilla ei olekaan väliä!

Mahtavaa on myös se, että söin eilen neljä joulutorttua onnistuneiden joulumyyjäisten kunniaksi. Join myös kuumaa glögiä ja kilisyttelin Jingle Bell Rock -korumallistoni kulkusriipuksia, jotka ilmestyvät tänään WEBSTOREEN!


 

Viikonloppu muuten on ollut liki täydellinen. Olen saanut pitkästä aikaa maistaa normaalia, kiireetöntä elämää. Päätin jättää P-pas -asioiden ajattelun vähemmälle ja keskittyä muuhun (lukuun ottamatta viiden tunnin myyjäisrupeamaa lauantaina). Päädyinkin filosofiseen keskusteluiltaan paikalliseen kuppilaan - toisille sellainen on normaalia ajanvietettä - jossa käsiteltiin aihetta "uskonnollinen ja tieteellinen maailmanselitys". Puhujavieraana oli fyysikko Kari Enqvist, jonka näkemyksiä oli ilo kuunnella. Ei turhaa lässytystä maailman henkisestä substanssista tai universaaleista totuuksista, muttei jyrkkiä (ja rajoittuneita) kannanottojakaan, kuten vastaavissa illoissa on joskus saanut todistaa. Päällimmäisenä mieleen jäi zen-buddhalainen ajatus: maailma tapahtuu niin kuin tapahtuu. Näin sunnuntaifiiliksin en kykene avaamaan lausetta sen syvällisemmin, kukin tulkitkoon tavallaan - jokainen tulkitsee niin kuin tulkitsee.
     Tulkintaerot pätevät myös siihen, miten kukin päättää suhtautua aina talvisaikaan koittavaan paheeseeni: KUOMA-kenkiin! Ne ovat niin karmeat, ettei niistä voi olla pitämättä.


Matka sunnuntailounaalle kiinalaiseen taittuu parhaiten Kuomilla

Sunnuntailounas kiinalaisessa maistuu parhaalta Kuomat jalassa

Kävin myös elokuvissa, siiderillä ja nukuin päiväunet. Tällaistako elämä onkin? Ahaa-elämyksellinen uutuudenviehätys on huumaavaa. Hengähdystauon jälkeen taas kohti uusia kujeita. Odottakaa vain seuraavaa yllätystä!

Hetkellisesti rauhoittunein mielin,
mania-Essi*

*lempinimestä käy kiittäminen tulevaa printtimallistoa suunnittelevaa Mariaa. Kiitän!

9 kommenttia:

  1. Kuulosti hyvältä tuo uusi ahaa-elämys maailmanmenosta.

    Mutta, itse asiaan.. Enhän muuten tähän kommentoisi, paitsi että nuo kengät; ne on kauheat?!? (Ikuiset traumat jääny..)

    -A
    (lapsuudstakin tuttu)

    VastaaPoista
  2. HÖH!

    Höpö höpö, Kuomat ansaitsevat kaiken antamani kiitoksen - paitsi pettäessään talviliukkailla. Kuvatkin näistä on niin edustavat, ettei kenellekään pitäisi jäädä epäselväksi Kuomien ylivertaisuus.

    Mulla on suunnitelmani Kuomien nostamiseksi in-listan kärkeen. Niistä tulee Crocsit Crocsien tilalle: rumat mutta silti ah-niin-hienot ja mukavat. Watch me!

    VastaaPoista
  3. Hei hyvältä näyttää printtipaidat! Lisää vaan, revittelyäkin ehkä, mulle toimis :>

    Ja hei, kukaan ei saa sanoa pahaa sanaa Kuomista. Ainakaan jos on elänyt lapsuuden.

    VastaaPoista
  4. Pirita, kiitos paljon! Revittelyä ehdottomasti luvassa, en malta odottaa nyt kehitteillä olevan malliston valmistumista :) Toivon mukaan saan lanseerattua sen vuodenvaihteessa. Ensi talvikaudeksi sitten revitteleviä Kuomiakin, who knows!

    VastaaPoista
  5. Loistava blogi ja mahtavia kuvia!

    Kuomatkin suorastaan legendaariset!

    Jatkoa ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  6. Yhdyn edelliseen kommenttiin!

    Upea blogi ja mahtavia postauksia :)

    Kuomat <3

    ja jarrusukat hillitsemaan revittelya :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos tuhannesti teille molemmille anonyymeille! Kuomien lämpimän vastaanoton ansiosta aion omistaa niille lähitulevaisuudessa ihka oman merkinnän.

    Ja jarrusukat sitten eläkeiän koittaessa ;)

    VastaaPoista
  8. Kuomat kinukissa!! Oot niin paras!!! :D Just tuollanen asenne tekee siusta, toistan nyt, parhaan! GO GO GO!

    -M

    VastaaPoista
  9. Great blogs!! =)
    Hope your fine and wish for you Happy New Year!! =)
    Cool looking winter shoes, must be cold around there! What size those shoes of yours are? =)

    VastaaPoista

Anna tulla!