3.11.09

"Mikä ihmeen html?!"


Identiteettikriisistä päivää!



Haluaisin P-pas'n blogista graafisemman ja tyylikkäämmän mahdollisimman vähällä vaivalla (eli blogspotin valmispohjilla), mutten tiedä onko se mahdollista. Sävelsin englanninkielistä versiota tähän (paina linkkiä) suuntaan. Parempi vai huonompi? Kieliopillisesti varmasti huonompi, mutta keskitytään visuaaliseen puoleen.

Lisäksi aion vastaisuudessa lisätä enemmän ja suurempia kuvia, kunhan saan valokuvaajaluontoni houkuteltua esiin. Kokeilevaa taidekuvaamista odotettavissa!

Marraskuun aikana on myös odotettavissa muun muassa seuraavaa:

! Get Printedin neljän printin mallisto jo tällä viikolla!
! Back to nature -korumallisto, josta esimakua on löydettävissä täältä ja täältä
! Söpön naisellinen trikoo meets organza -paitamallisto
! Hehkuttamani Jingle Bell Rock -korumallisto


Toivottavasti odotus palkitaan!
- Essi

2 kommenttia:

  1. voi ei, mä tein ihan samanlaisia lehtikoruja myyntiin tossa muutama viikko takaperin ja nyt törmään tähän blogiin ja samanlaisiin koruihin. :D Toivottavasti emme eksy samoihin joulumyyjäisiin! :) Kummasti ne syksyiset lehdet inspiroi korujen tekemiseenkin. Hyvää talven alkua sulle ja menestystä tällä alalla! :)

    VastaaPoista
  2. oho!

    tavallaan yllättävää, toisaalta ei, koska syyslehdet on todella koristeellisia - ainakin jos ne haluaa nähdä niin. kunhan pysyt poissa we got beef -apajiltani, olen tyytyväinen! ;) no ei, ehkä meitä mahtuu kaksi tähän maailmaan.

    kiitos paljon ja tsemppiä sullekin!

    VastaaPoista

Anna tulla!