1.9.09

Kärsimättömyys on innostuneen palkka

Syystervehdys ruskan, kangasröykkiöiden, korumateriaalien ja ideoiden parista!


P-pas on muun muassa taivutellut metallia, porannut simpukkaa, piirrellyt kaikkiin saatavilla oleviin pintoihin luonnoksia ja ennen kaikkea fiilistellyt. Parin viikon sisällä inspiraatioita on ehditty hakea niin Pohjoismaiden muotikaupungista Tukholmasta kuin naistenlehdistä, jotka tosin ovat muotiluomushypetyksineen päätyneet silpuksi tulevaa hyötykäyttöä varten.


Odotan suurella innolla useampaakin asiaa, mutta ennen kaikkea kotisivujeni avaamista. Tämän myötä P-pas-tuotteet ovat vapaasti tilattavissa EU-maiden sisällä! Koruja, vaatteita, asusteita ja taidetta tulee jatkuvasti lisää ja suurin osa vaatteista tulee olemaan uniikkikappaleita, joten tarkkana kannattaa olla. Vintage Market pitää sisällään retrohenkisiä löytöjä Leviksen tuunatuista klassikkofarkuista nykytyylisiin second hand -tuotteisiin.


Ensi viikkoon mennessä verkkokauppa pääsee tositoimiin, toistaiseksi kotisivut ja shoppailumahdollisuudet voi vain kiteyttää yhteen sanaan: "Tulossa..."
Niitä sekä lukuisia syysherkkuja odotellessa!

2 kommenttia:

  1. niin hienoa essi. onko tuo ensimmäinen koru vai? hienolta näyttää!

    mä palailen takaisin suomeen tuossa viikon päästä niin saisit kuvia silloin! tai kunhan kerkenen. mutta ajattelin että onko esim mun blogspotissa joitain valokuvia joita tahtoisit mukaan? mulla on päässä kyllä hurjan selvä visio jo sarjasta jonka kokoan!

    VastaaPoista
  2. voi kiitos! sekä ensimmäinen että viimeinen kuva on koruja, ja lisää löytyy kuljeksimasta sieltä sun täältä, tyyliä on laidasta laitaan. ihailenkin paraikaa siroa solmuketjua ranteessani, josta aion kehittää klassisen koruyhdistelmän korva- ja kaulakoruineen :)

    kommentoin itse asiassa moneen merkintääsi ihailemiani kuvia, mutta nähtävästi blogspot ei harrasta kommenteista ilmoittamista. on paljon kauniita otoksia, joihin oon rakastunut, mutta oma visios rokkaa tässä asiassa ehdottomasti vahvemmin. laitan vaikka sähköpostitse listan lempikuvistani!

    VastaaPoista

Anna tulla!