8.9.09

Abinointia


Terveiset pitkän englannin YO-kuuntelusta ja sympatiat saman höykytyksen läpikäyneille!

Jostain syystä - lieneekö jotain tekemistä jatkuvan haaveilun, käsitöiden ja suurien yrityssuunnitelmien laatimisen kanssa - en erityisemmin loistanut tänään yhdessä elämän tärkeimmistä koitoksista. Vajaan tunnin kuullunymmärtäminen aiheesta "en-edes-muista-mistä" peittyi paikka paikoin tulevaisuusintoilun ja uusien ideoiden tulvaan, mikä toisaalta oli vain hyvä asia. Muuten olisi voinut iskeä suru puseroon menetetyn Laudaturin myötä.


Aamuista aivotilaa kuvasivat hyvin korvakorut, jotka ovat lempiparini tulevasta Comix-korumallistosta. Luvassa on oodi sarjakuvien puhe- ja ajatuskuplille sekä monimuotoisille välimerkeille. Inspiraation mallistoon sainkin itse välimerkeistä puhuttelevimmalta: kysymysmerkiltä! Se hyökkää esiin sarjakuvasta kuin sarjakuvasta, yleensä vielä useassa eri muodossa, paksuna, ohuena, yksin, kaksin, huutomerkin kanssa, kaikkien mahdollisten kuplien sisällä ja aina vain yhtä selkeänä hämmennyksen osoituksena. Mutta, vaikka kysymysmerkki onkin kukkulan kuningas piirroskielessä, se yksinään ei riittänyt poptyyliseen mallistoon. Siksi myyntiin on tulossa sitä sun tätä sekä kaula- että korvakoruna hintahaitarilla 5-12€.

yllä Chicly Chained, Comix & Shell-ish -mallistojen koruja

Aasinsiltana pääsenkin aiheista kiinnostavimpaan:


P-pas webstoren avajaispäivä on lyöty lukkoon!
1.10. on aika avata salaisuuksien sammio.


Tätä odotellessa P-pas ehtii luoda paljon uutta vaatteista koruihin, käydä Romanian Transilvaniassa tutustumassa paikalliseen käsityöhön ja vampyyripoikiin ja esitellä nuoria taitureita, joiden ansiosta Suomen on mahdollista välttää imeytyminen harmaaseen luovuustyhjiöön.

Neuloin ja langoin (ja niitein ja ketjuin ja kankain ja simpukoin ja helmin ja ruskan värjäämin lehdin ja ennen kaikkea avoimin mielin) kohti kauniimpaa ja hauskempaa arkea! Inspiraatioita on turha liputtaa puolitangossa.

Abinan raivolla,
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!