6.11.09

Paluu verkkoarkeen

Ohi on!




Viimeinen messupäivä alkoi hitaasti, mutta vauhti yltyi loppua kohden. Loppujen lopuksi - myynnin ja käyntikorttiterrorisoinnin lisäksi - päädyin Hämeen Sanomien haastateltavaksi, minkä jälkeen e-stilille pidettiin tehokas valokuvaussessio samaiseen lehteen. Näiden kahden tapahtuman välissä ehti tapahtua seuraavaa:

Tilaisuuden ohjelmaan kuului palkintojenjako keskellä päivää. En tiennyt ollenkaan, mitä ja keitä sen aikana palkitaan, niinpä jäin ständille lörpöttelemään uhrieni kanssa. Eeva - e-stilin toinen puolisko - kuitenkin puikkelehti varmuuden vuoksi palkintojenjakotilaisuuteen ja sanoi soittavansa, jos jotain ihmeellistä tapahtuu.
      Hetken päästä kännykkäni pärähtääkin soimaan. Ehdin kuulla vain "JUOKSE", kun jo kiljun ständillämme seisovia tyttöjä vahtimaan paikkaa hetken. Pinkaisen ennennäkemättömään Duracell-juoksuun, huudan ihmisiä väistämään ja leikin kömpelöä alppihiihtäjää. Oikaisen tietäni muiden ständien läpi ja pompin portaat palkintojejakotasolle kuin kenguru ikään. Keho ja mieli täristen kysyn Eevalta, miksi ylipäänsä seisomme siellä.

 

Kuullessani voittaneemme "paras liikeidea" -kunniamaininnan, lävitseni hulmahti jokin väsymyksen, kiitollisuuden ja hämmentyneisyyden sekamelska. En ollut varautunut minkäänlaisiin palkintoihin tai mainintoihin, ainoastaan lähtenyt mukaan viedäkseni eteenpäin ajatusta eettisesti kestävästä, hauskasta ja hyvännäköisestä tyylistä. Nähtävästi ideologia, joka yhdistää sekä P-pas'ta että e-stiliä, puhutteli tuomareita ajankohtaisuudellaan. Olin puhjeta kyyneliin pelkästä yllättyneisyydestä. Kaiken vaivannäön jälkeen jo "pelkkä" paperi ja lämmin kättely on tarpeeksi kannustavaa puskemaan täysillä eteenpäin.

 

Ei ihminen montaa kiitosta ja kehua tarvitse, jos yhdenkin osaa ottaa mukisematta vastaan. Vaikkakin kaikki muukin positiivinen palaute on tähän mennessä ollut ihanaa ja mieltälämmittävää. Kiitos siis itse kullekin rohkaisusta. P-pas ja e-stil ovat nimittäin vasta tiensä alussa ja kumpaankin on tulossa aivan mah-ta-vi-a juttuja. Aloitetaan vaikka huomenna WEBSTOREEN ilmestyvästä Get Printedistä!

Kiitollisin mielin,
Essi

 PS. Televisiohaastatteluni päätyikin YLEn verkkosivuille kokonaisuudessaan! Kiinnostuneet voivat löytää sen TÄÄLTÄ (paina linkkiä). En sanoisi edustavani parasta itseäni hektisessä messuympäristössä tukka ja naama pommiinnukkumisen jäljiltä hehkeinä, mutta ihmisiähän me kaikki vain olemme. Toiset kauniimpia, toiset.. puheliaampia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!