10.10.09

Taitajat esiin! (osa 2)

On aika kertoa P-pas'n tiimistä hieman tarkemmin! Salaisuuksien verhoa raotetaan tällä kertaa P-pas -julisteiden suunnittelijan osalta, jolta on tulossa myös (vielä tuntemattoman kokoinen) mallisto Get Printediin. Tässä hän on:



Nimi: Maria Niemi, tiikeristä on tullut aika vakio tuotemerkki itselle ja aika usein sillä tulee sitten kuitattua nuo omat työt

Henkinen ikä: ikuinen lapsi

Koti: Hämeenlinnassa asustelen vielä hetken. Suuntana kuitenkin Lahti tai Helsinki ja myöhemmin (toivottavasti) Ulkomaat kutsuu!

Yhteystiedot: Sähköpostia saa lähetellä dyeorbleach@hotmail.com

Kolme tällä hetkellä tärkeintä inspiraationlähdettä
: Tällä hetkellä inspiroidun epätäydellisyydestä. Arvet, mustelmat, säröt ja muut muhkurat, jotka rikkovat kauneusihannetta, ovat kauniita. Vastapainona äskeiselle olen myös innostunut kamalasti symmetriasta ja perusmuodoista. Esimerkiksi ympyrä on muotona tavattoman kaunis ja selkeä. Kolmantena inspiroijana on oma kestosuosikki: vanhat herrasmiehet. En voi sille mitään, mutta saavat kyllä sukat pyörimään jalassa, vau.

Minusta tulee isona: graafinen suunnittelija, kuvittaja, taittaja, kuvajournalisti, työtön vapaataiteilija

Mun töissä yleensä näkyy se, mistä milloinkin olen kiinnostunut. Usein niihin sisältyy symboliikkaa, tai ehkä jopa joku kannanoton tapainen, koska piirtäminen ja grafiikka on mun keinoni "nostaa kissa pöydälle". Tykkään myös pukea asioita hieman naiivimpaan ulkoasuun, koska se tekee töistä helposti lähestyttäviä. Tämä näkyy esimerkiksi tulevassa printtimallistossa, jossa teemana mulla on ollut rakkaus ja väkivalta (ah, mikä klisee). Työt on sopivan yksinkertaisia ja melkein enemmän suloisia kuin pelottavia, vaikka niissä leikitäänkin vakavilla aiheilla. Musta on tärkeää, että asioista keskustellaan. Siksi vaikeatkin asiat pitää saada käsiteltävään muotoon, ja sitä juuri töissäni yritän tehdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!