18.10.09

Tulihan se sieltä!

Hyvää syysloman viimeistä iltaa, kansalaiset!

P-pas'n tuotteet saivat vihdoin tutinaa töppösiin. Stay Tuned'n ja Get Jewelled'n valikoidut yksilöt pääsivät tositoimiin erikoislaatuisessa kuvaussessiossa: sunnuntaikohmeen saattelemana päädyimme päättömän (jonka pää lopulta löysi tiensä näihin kuviin) ystäväni* kanssa maanalaiseen viinikellariin antamaan kameran salamavalon laulaa.


toistaiseksi nuppineula-vaiheessa oleva kaulusröyhelö/roiske-paita
kevyesti läpikuultavalla kankaalla, joita valmistuu kaksi myyntiin.
virallinen koko S, todellisuudessa XS.


Poplishious (paina linkkiä!)






Poptop, Portviiniä ja erotiikka -kaulakoru
(tulossa verkkokauppaan!) ja Purple?-korvikset



Lisää kuvia löydät Facebookista painamalla tätä linkkiä!

Nämä ja paljon muuta on mahdollista tilata omakseen joko verkkokaupasta tai esimerkiksi Futuuri2009-messuilta, jotka järjestetään Hämeenlinnan kulttuurikeskus Verkatehtaalla 5.-6.11. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja 6. päivä (perjantai) paikalla on Pete Parkkonen konsertoimassa. Kannattaa siis tulla sekä läheltä että kaukaa ;) Lisää messuista voit lukea täältä.

Tarkemmin siitä, mitä messutarjontaan on tuleman ja miten niille ylipäätänsä päädyin, kerron nyt alkavalla viikolla. Uutisia on myös luvassa parin viikon sisään myyntiin tulevasta Get Printed -mallistosta! Kaiken hyörinnän ohessa koitan muistaa käydä koulussa ja syödä. Jos ehdin!

Hyvänyöntoivotuksin,
Essi

* kts. edellinen merkintäni

PS. Ei kannata aikailla varsinkaan korutilausten kanssa! Mm. "Where are all the hot guys" on löytänyt rakastavan kodin. Sorry girls - nopeat syövät hitaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!