14.10.09

Täältä pesee!




Kuvitteellisen enkelkuoron ja taivaallisen rumpusoolon säestämänä P-pas julistaa:

STYLE IT YOURSELF ! (paina linkkiä)



"Stailaa-se-itse" -mallisto, joka ei varsinaisesti ole mallisto ollenkaan. Valikoimassa on saatavilla olevia paitoja, joista valita mieleisensä haluamaansa kuvaprinttiä varten. Tilausohjeet on kirjoitettu ruhtinaallisella kieliopilla höystettynä, jotta ulkoenglantilainenkin ymmärtää. Uteliaille selitän mielelläni suomeksikin, jos englanti ei uppoa. Havainnoillistava esimerkki SIY -paidan printin ulkonäöstä ja laadusta tulee viikonlopun malleilu-kuvamateriaalin mukana.



Kaivoin tänään kasan tuunausmateriaaleja esiin ja pelle kun olen, päädyin suunnittelemaan  valkeaan kulutettuun burnout-T-paitaan klovnimaisen kaularöyhelön ja kylkeä koristavat roisketäplät.  Idea oli pyörinyt mielessä jo tovin, ja lopputulos oli hauskempi ja persoonallisempi kuin osasin odottaa! Kunhan luonnos muuttaa muotoaan nuppineulakiinnityksistä valmiiksiommeltuun versioon, siitä kehtaa julkaista kuvat. Tulossa on kaksi kappaletta kokoa S.
     Upea, hiekanvaalea, silkkinen organza-kangas inspiroi luomaan kokonaisen naisellisen minimalliston. Stay Tunediin on siis piakkoin luvassa elegantimpaa ja täyteläisempää tarjontaa: keveitä mutta runsaita laskoksia, ruusukkeita ja rusetteja yhdistettynä mukaviin ja istuviin perustoppeihin. Jos aika vain antaa myöten, organza-mallisto valmistuu P-pas'n tuotevalikoimaan marraskuun alkuun mennessä. Muun muassa tätäkään en malta odottaa!



Koska blogi on tylsä pelkkänä virallisena tietojen- ja artikkelienpäivityspalstana, päätin rohjeta tuoda ripauksen henkilökohtaisuutta tähän merkintään. Kuvissa esiintyy päätön ystäväni, jolta en ole saanut lupaa näiden julkaisemiseen. Tällä kuvasarjalla haluan kiittää kesän 2009 nautinnollisimmista hetkistä sinua, kuiva kuohuviini. Kiitos myös päättömälle ystävälle, joka kuohuviinin silloin tällöin puolestani korkkasi.



Kuplivin kesämuistelmin,
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!