29.10.09

Plans plans plans

Bonsoir!

Viikon alussa tietokoneeni uumenista löytynyt P-pas'n liiketoimintasuunnitelma sai hymyilemään, sillä en tarkalleen muistanut, mitä olin siihen elokuussa kirjoittanut. Olin vain antanut ajatuksen virrata, ja alla näette osan lopputuloksesta. Vaikka suunnitelman laatimisesta ei ole kuin pari kuukautta, oman tuuliviiriluonteeni tuntien olen iloinen siitä, että samat arvot ja asenne kantavat P-pas'ta aina vaan.


Jingle Bell Rock, tulevaa mallistoa

Toimintasuunnitelman otsikot olivat valmiiksi annetut, siitä niiden kapulakielisyys.

"6. Tuotteideni lisäarvo


- P-pas'n tuotteiden perimmäinen tarkoitus on saada aikaan hyvää mieltä. Tämä toteutuu sekä vaatteiden eettisyydessä ja ekologisuudessa että niiden huolettomassa ulkoasussa. Ne rohkaisevat toteuttamaan ja ilmaisemaan itseään ja antavat mahdollisuuden ravistella turhan vakavuuden harteilta. Parhaimmillaan tuotteeni pakottavat ihmiset nauramaan itselleen, konservatiivisuudelle ja aiheille, joita ei normien mukaan saisi pitää huvittavina. Pourquoi pas on suunnannäyttäjä niille, jotka ajattelevat, ettei kukaan ymmärrä heitä. P-pas ymmärtää!"



Jingle Bell Rock, tulevaa mallistoa


8. Toimialan näkymät


- Liikeideani saattaa hyvinkin muuttua tulevien vuosien ellei jopa kuukausien aikana, sillä "Pourquoi pas / Why not / Miksei" antaa puitteet lähes minkälaiselle toiminnalle tahansa. Olen kiinnostunut taiteesta, ruoasta ja tapahtumien järjestämisestä, joten voin hyvin kuvitella avaavani taidekahvilan/-viinibaarin, jonka ohessa toimii lifestyle-myymälä. Tällaiselle yritykselle on varmasti kysyntää, sillä tänä päivänä korostetaan elämyksiä ja laatua, ei massatuotantoa ja kasvottomuutta. Uskon, että helposti lähestyttävästä taiteesta ja eurooppalaistyylisestä, hillitymmästä illanvietosta tulee vielä trendi erityisesti pääkaupunkiseutulaisten nuorten aikuisten keskuudessa."

Näillä siis mennään! Kohti kauniimpaa, hauskempaa ja ah-niin-huoletonta elämää.

 - Essi

PS:

Tulevaa Spit It Outia

Päivän saldo: 16 kaulakorua, joista 12 Jingle Bell Rockia (joita tein eilenkin toistakymmentä, niin korvakorua kuin rannerengasta), 4 Spit It Outia. Yön pikkutunnit saattavat houkutella väkertämään  vielä enemmän ja tartuttaa päähän pienen tiukushelinän. Aattoa odotellessa, eh!

1 kommentti:

Anna tulla!