21.10.09

Päätöntä kanailua

Sainpa jälleen tänään todeta, että hanskat kannattaisi joskus heittää tiskiin hyvän sään aikana. Työstin ties monetta tuntia P-pas'n nimikkoprinttiä keittiönpöydän ääressä käsi ja hartiat kivusta vavisten, kunnes tajusin muutaman perustavanlaatuisen asian olevan pielessä.

a) teksti oli osittain vinossa
b) teksti oli osittain levinnyt
c) teksti oli pääosin rumaa

Luonnosversio näytti suhteellisen päheältä (kts. edellinen merkintäni), mutta se olikin tuherrettu täyteen Stabiloa, lyijykynää ja poukkoilevia ääriviivoja. Viimeistelty versioni näytti niin amatöörimäiseltä, etten keksinyt sille parempaa käyttöä kuin seuraavan:


PAINT-BILEET! © minä, luvattomasta käytöstä maksetaan

Kiittäkää onneanne, ettei tällainen ylläripylläri putkahda marraskuun printtimallistoon! Sen sijaan luottograafikkoni toteuttaa visioni täydellisen selkeästä ja graafisesta, P-pas-asenteellisesta printistä. Tämä painetaan toistaiseksi salaisuudeksi jäävillä, kirkkailla väreillä tummille paidoille. Ja parille hupparille. Ja kasseille, joille printti päätyy myös simppelin mustana.

Viimeisetkin ylpeydenrippeet menettäneenä on hyvä suunnata päivään seuraavaan ja kohti korusuunnittelun ihmeellistä maailmaa. Parempi onni ja taituruus sillä saralla, toivottavasti.

Essi, joka on onnellinen siitä,
ettei kaikessa tarvitse olla täydellinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!