14.10.09

Positiivisia yllätyksiä!

Visiitti tuttuun ja turvalliseen elektroniikkaliikkeeseen johti siihen, että kainaloon päätyi kehuttu ja hyväksi osoittautunut monitoimitulostin. Parin viikon odotusaika kutistuikin pariksi päiväksi!
     Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että P-pas'n vaatevalikoima laajenee vihdoin Get Printediin! Huomisessa julkistuksessa kerrotaan mallistosta tarkemmin. Jotta P-pas ei täysin menetä uskottavuuttaan, alleviivaan: Get Printedin tulevat mallistot ovat aitoa ja laadukasta tavaraa ammattipainosta, tulostimella stailattavat vaatteet taas asiakkaille kustomoitavia mustesuihku-uniikkikappaleita!


© Mitro Leijona

Viikonlopun aikana osa P-pas'n vaatteista ja koruista saa muodon elävän mallin - kuolleita tuskin pahemmin harrastetaankaan - yllä. Kuvamateriaali julkaistaan sunnuntaina! Loppuviikon teemana on tämän lisäksi ruoanlaitto (vuohenjuusto-omenasalaattia, kampasimpukoita ja pinaattihöystöä tai porkkanakakkua, anyone?), kulttuurielämykset ja P-pas'n inspiroiman dokumenttifilmin suunnittelu kuvausryhmän kanssa. Kaikenlaista kiinnostavaa siis tiedossa!

Stay tuned!
- Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!