12.10.09

Ennenaikaista kulkusten kilinää

Myöhäisherännäisyydestä hyvää maanantaita!

Joulumarkkinapöydät varattiin loppuun jo puoli vuotta sitten - jolloin P-pas'ta ei ollut olemassakaan - ja peruutuspaikkajonot täyttävät varauslistojen joka marginaalin. APUA!
     P-pas on mattimyöhäisyydestään huolimatta pyrkinyt tänään myyjäisiin jos toisiin, koska joulun alla täytyy tarjota muutakin kuin pannunalusia ja askarreltuja käpytonttuja lahjahankinnoiksi. Puhelu We Got Beefiin sytytti toivonkipinän: sinne otetaan ilmoittautumisia vasta lähitulevaisuudessa. P-pas kärkkyy luonnollisesti eturivin paikkaa!


Just Spit It Out

Myös Get Jeweled valmistautuu joulukauteen kilinä korvissaan - kirjaimellisesti. Erilaiset kulkus- ja kello-korvakorut odottavat lanseeraamistaan, mutta mystisyyden verho pysyy toistaiseksi raottamattomana. Luvassa on kokonainen pikkujoulu-korusarja Jingle Bell Rock, johon tulee myös kaula- ja rannekoruja. Hittijuttu joulufaneille ja muille helinäkeijuille!


Just Spit It Out

Alkaneen syysloman ansiosta P-pas'lla on aikaa tehdä ja ideoida ja puurtaa ja olla mahtava. Viikon aikana luvassa uusia koruja, uusia vaatteita ja uusia valokuvateoksia. P-pas'n erilaisista proggiksista myös informoidaan tarkemmin. Todella mielenkiintoisia juttuja meneillään!

Tättähääräterveisin,
Essi

! P-pas'n voit bongata nykyään myös Myspacesta ja Facebookista!

4 kommenttia:

  1. Mihin myyjäisiin oot menossa? :) kiinnostais ehkä ostaa joitain tuotteita joululahjaks, mutta haluun hipelöidä enkä ostaa nettikaupasta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos mielenkiinnosta! :)

    Vielä mikään paikka ei ole satavarma, mutta We Got Beef (Iso-Roobertinkatu, Helsinki) joulukuussa olisi aivan huippu. Siellä on useampi design-liikkeen / muotoilijakollektiivin / tuotemerkin edustaja, eli tarjonta on monipuolista ja hyvännäköistä. P-pas koittaa luovia tiensä sinne ajankohdaksi X - en edes tiedä, milloin Beefin joulumyyjäiset ovat!

    Mietintämyssyssä pyöriskelee myös ajatus Hakaniemen sunnuntaitorille osallistumisesta 13.12.

    Ennen joulusesonkia P-pas'n voi bongata 5.-6.11. Hämeenlinnassa, jos sattuu lähialueilla pyörimään. Infoan aiheesta tarkemmin heti, kun pääsy tuona ajankohtana järjestettävään messutapahtumaan vahvistuu.

    Päätyi P-pas tämän vuoden puolella mihin tahansa, varmaa on, että ihmisten ilmoille ponkaistaan!

    VastaaPoista
  3. Mennäänkö kätevä&etevä käsityö tapahtumaan verkatehtaalle vloppuna? :)

    VastaaPoista
  4. Kivaa, mennään! Oon suhun yhteydessä, katsotaan Helsinki-reissu ja viikonloppu kuntoon :)

    VastaaPoista

Anna tulla!