7.10.09

Edessä sopivasti jännitystä


P-pas'n verkkokauppa täydentyy ja lähitulevaisuus selkiytyy!




Vielä ei ole kirkossa kuulutettua, mutta vihjata voin, että marraskuun alussa P-pas'n tuotekirjoa pitäisi päästä katsomaan ja hypistelemään ja shoppailemaan aikuisten oikeassa todellisuudessakin. Kyseessä on kahden päivän tapahtuma Hämeenlinnassa, joten varaudu suuntaamaan askeleesi/autonrenkaasi/teleporttisi osoitesäätimet kohti Sibeliuksen syntymäkaupunkia, armasta hämäläisyyden tyyssijaa! Tästä ehdottomasti lisää tiedon vahvistuttua.



Comix-mallistoon on tullut uusia tulokkaita, sekä korva- että kaulakoruja. Lisäksi Afrikan Tähti tulee saamaan vielä pari uutta korua vahvistuksekseen, minkä jälkeen pelimerkit loppuvatkin. Kannattaa tarttua tilaisuuteen ja napata lempiyksilönsä itselleen ennen kuin on myöhäistä: näitä on tuskin tulossa lisää. Afrikan Tähti on pelinäkin niin ainutlaatuinen, ettei siitä sovi tehdä massatuotetta. Kunniaa kotimaisuudelle ja yksilöllisyydelle!



P-pas saa parin päivän sisällä oman mainosjulisteensa tulevan graafikkolupauksen kynästä - tai kuvankäsittelyohjelmasta, miten sen haluaa ajatella. Voit bongata sen ainakin Hämeenlinnan ja Helsingin katukuvasta kuten myös internetin ihmeellisestä maailmasta. Jos olet innokas nuoren yrittäjyyden ja kotimaisen muotoilun kannattaja, voit tukea P-pas'n taivalta suomalaisen designin ja tyylin näkyväksi ja kuuluvaksi äänitorveksi yksinkertaisesti kertomalla tutuillesi yrityksestä. Voipi olla, että jokin heistä löytää paikkansa tekijäkaartissamme. Tulevaisuus on avoin sekä P-pas'lle että monelle vielä toistaiseksi tuntemattomalle lahjakkuudelle. Uskolla, visiolla ja tehokkaalla puskaradiolla pienestä voi kasvaa vielä jotain sopivan suurta. 



Painokkaisiin huutomerkkeihin on hyvä lopettaa.
- Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!