8.10.09

Ruskan sävyt ja elämän lämpö




P-pas on toteuttanut laatukriteereidensä vaalimista tänään monitoimitulostinta etsiessä. Matkaan ei odotuksista huolimatta tarttunut tietotekniikkaa, vaan sopivaa laitetta odotetaan saapuvaksi viikon parin sisään. Silloin valokuvat saavat arvoisensa painojäljen ja P-pas lanseeraa paitavalikoimaansa uuden, omaa näkemystäsi toteuttavan "Style It Yourself" -malliston. Siitä lisää heti kun paitoja on mahdollista tuunauttaa ja tilata!  



Syksyn sävyt auringonsäteistä kuolleisiin lehtiin hämmästyttävät ja ihastuttavat aina vaan. Korusarja Back to Nature suunniteltiin ylistämään luonnon peruselementin, lehden, kauneutta. Aikaisemmissa merkinnöissä voi huomata esimerkkikoruja mallistosta, mutta niille pitää antaa vielä huolellinen loppusilaus kauniilla ompeleilla. Tulossa on siis perisyksyinen ja -maalaishenkinen korusarja, joka sopii mahtavasti kypsempäänkin makuun. Luonnonmateriaali yhdistettynä klassisiin elementteihin saa aikaan sievän ja persoonallisen lopputuloksen, mistä pukeutumisessa ja asustamisessa pitäisikin olla kyse.

Loppukevennykseksi sneak peek yhdestä P-pas -julisteesta. Niiden suunnittelijasta ja toteuttajasta  saadaan lukea tarkemmin seuraavassa kuulumistenpäivityksessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!