5.10.09

Valokuvien huumaa!

P-pas on suunnannut väliaikaisesti huomionsa korujen ja vaatteiden sijasta sisustustaiteeseen. Get Decorated on ampaissut käyntiin erilaisilla töillä kuvapareista hieman suurempiin kokoelmiin.





 

Ydinajatus kuvissa ja niistä muodostettavissa lasikehyksisissä tauluissa on selkeys, sisustamisen helppous ja esteettisyys. Ja, pakkohan se on sanoa, edullisuus. P-pas ei tietenkään mittele samassa hintakategoriassa nimeltämainitsemattomien halpaketjujen kanssa, mutta itsenäiseksi ja yksilöllisiä ratkaisuja tarjoavaksi lifestyle-liikkeeksi tarjonnan on tarkoitus olla pihimmänkin laadunarvostajan kukkarolle sopivaa.

 

 

Toistaiseksi sisustustaulut ovat omasta kamerastani, mutta lähitulevaisuudessa mukaan tulee kahden lahjakkaan nuoren naisen kokoelmaa, joista annetaan kuvaajien kertoa itse P-pas'n blogissa julkaistavissa haastatteluissaan.

Tulossa kuvavalikoiman lisäksi uusia tuulia vaatteiden puolelta sekä paitojen että alushousujen muodossa, koruista puhumattakaan! Miltä kuulostaisi kantaa kaulassaan tekstiä "Portviiniä ja erotiikkaa" tai hävyttömän kokoista "Goddamnit" -puhekuplaa? Odota pari päivää, ja nämä asustuksen riemut voivat olla sinun.

Taiteellis- ja monitoimifiiliksin,
Essi

1 kommentti:

Anna tulla!