23.10.09

Kaksi neljästä


Get Printed on vihdoin täysin kuosissa! 

Neljä kuvaa on matkalla painokaruselliin, jossa vaateröykkiöt niitä jo odottavatkin. Alla suurpiirteistä osviittaa siitä, miltä valmiit tuotokset tulevat näyttämään. Älä hämäänny paidan mallista, kyseessä on pelkkä esimerkkikuva. Tässä merkinnässä esiintyvät printit edustavat  väritykseltään "vähemmän on enemmän" -linjaa. Muotokieli taas on runsasta ja vivahteikasta. Molemmissa printeissä on mahtavia yksityiskohtia, joita kuvista ei kovin hyvin erota, mutta jotain täytyy aina jättää jännitettäväksi! Parin viikon päästä saa nähdä, kuinka hyvältä viikkojen työ kankaalla näyttää. Hyvältä, sanon minä.

 
© Mitro Leijona

Rastatukkaisen vinyylifiilistelijäneidon vieressä ja alla lukee: "je m'aime / et quoi que tu dises je sais que / tu m'aimes aussi". Suomeksi tämä tarkoittaa seuraavaa: "minä rakastan minua / ja sanoit mitä sanoit, tiedän että / sinä rakastat minua myös". Musiikki ja omanarvontuntoinen asenne, mitä muuta ihminen tarvitsee?


© Mitro Leijona

Huomenna koittaa omistautuminen koruille. Valmistumistaan odottaa toistakymmentä tekstileikettä ja luonnonlehteä, kuten myös kymmenet sarjakuvakuplat ja ketjukorut. Perjantain aion omistaa Spit It Out'lle sekä P-pas' talvivaatteiden suunnittelulle. Tulossa on pakkaskelin pelastajia, pikku lämpöpattereita: pipoja, lapasia ja kaulaliinoja! Melkein jo odotan talven saapumista, vaikka kesän soisi aina palaavan.

Kylmiin keleihin varautuen,
Essi


PS. Bongaa P-pas Futuuri2009-messuilta (paina linkkiä) 5.-6.11. (to-pe)! Tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa kulttuurikeskus Verkatehtaalla, jonne on ilmainen sisäänpääsy kaikille kiinnostuneille. Ohjelmassa luentoja, koulutus-, yrittäjyys- ja työelämäinformaatiota sekä mm. Pete Parkkosen livekeikka. P-pas on molempina päivinä myymässä tuotteitaan - sis. Get Printed -malliston - joten kannattaa tulla hypistelemään, tutustumaan ja ihastumaan! Tai ainakin moikkaamaan minua.

PPS. Mitä tykkäätte näistä Get Printedin ensimmäisistä paidoista? Nopeat kommentoijat pääsevät vaikuttamaan rastatytön viimeiseen silaukseen: jättääkö pään takana leijuva vaaleanpunainen auraketju vai heittääkö sillä vesilintua? Keep or leave?

2 kommenttia:

  1. Jätä se sinne vain :) Vähän pinkkiä lisää kuvaan, mä ainakin tykkään. Joko olet kuullut pääsetkö we got beefiin myymään? Oon myyjäisten vakkarikävijä, ja kiinostaa :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei! :D Kiitos kommentista, mutta pinkki päätehoste jouti lopulta roskakoriin. Se vei hieman liikaa huomiolta kuva etulaitaan sijoittuvilta vinyyleiltä ja tekstiltä (jota ei kovin hyvin pikkukuvasta erota), jotka ovat printin perimmäinen juju. Tällainen värivalinta taas helpottaa asustamista, kun rinnan kohdalla ei ole mitään kirkasta entuudestaan: voi itse päättää, mennäkö klassisella vai räväkällä linjalla.

    Ei kuitenkaan pelkoa värien puutteesta! Pinkkiä on luvassa eräässä toisessa tämän malliston printissä, ja vintage-tyylisessä lonkero-vinyylipaidassa on värikylläisyyttä sekä kuvan että paidan osalta. Kasassa on siis mahtava paketti raikkaan graafista ja miellyttävän 'täyteläistä' ilmettä, jota joulukuun uusi minimallisto tulee täydentämään. Silloin on luvassa lisää raikkautta ja tehostevärejä, beware!

    Ja kyllä, olen kuullut: PÄÄSEN! P-pas sai pöydän koko viikonlopuksi, 11.-13.12. Hehkutan tästä vielä suureen ääneen ja monta kertaa joulun lähestyessä :) Myyntipöydästä on tulossa todella monipuolinen (en edes tiedä vielä mitä kaikkia yllätyksiä on luvassa). Tule moikkaamaan, olis tosi kiva!

    VastaaPoista

Anna tulla!