26.10.09

Terveinen yöstä


Hyvää loppunutta viikonloppua!

Takana on kahden päivän Suomen lukiolaisten liiton koulutustapahtuma, joka varasti ajatukset P-pas'sta hetkeksi. Kansalaisvaikuttaminen ja maalaistanssi-teemaiset iltajuhlat olivat kyllä tervettä vaihtelua kaikkeen aikaisempaan touhotukseeni. Laura Ashelyn kukkaismekossa ja kirkkaansinisissä Converseissa Lily Allen -tyyliin keimailu saparot viuhuen oli rentoutumisterapiaa parhaasta päästä. Kiitos kaikille järjestäjille, jotka eksyvät blogia lukemaan! 


Huomaa pakollinen toimittajan kirjoitusvirhe pussikaljan kuvauksessa! Voihan söpöys.

Tämänpäiväisen maailmanparantamisen jälkeen istuin kuitenkin alas ja syvennyin työn aherrukseen. Taustalla pyöri vuokraelokuva ja suuhun eksyi konvehti jos toinenkin - rakastan tätä hommaa!* Sain valmiiksi toistakymmentä Spit It Out -korupohjaa, jotka odottavat enää ketjujaan. Ylihuomenna suuntaan askarteluliikkeen varastomyymälään täydentämään omat varastoni, jotta yhden naisen tehotuotantolinjasto ei jumitu materiaalien puutteeseen. Ostoslistalle kuuluu myös aimo kasa kulkusia ja joulukelloja. Osaatteko arvata, missä niitä voisi roikkua?


Lapsiperheen aikuisilla on 50 prosenttia suurempi riski joutua sairaalaan.
Oh darn!

* Rehellisyyden nimissä on todettava, että joskus työ tuntuu luovan näpertelyn ja itsensä toteuttamisen sijasta joltain aivan muulta. Tänään onneksi soin itseni uppoutua pieneen ja kivaan leikkaa-liimaa-teemaan, jonka ohessa opin monia elämän totuuksia. Kuvissa näkyvien lisäksi opin muun muassa sen, että korvat täytyy muistaa pestä. Aiheesta  tulee ohjeistava kaulakoru Spit It Out -mallistoon.



Huomenna suuntaan P-pas'n asioissa maamme sykkeeseen, sofistikoituneisuuden ja metropoliittiuden keskittymään Helsinkiin. Reissun ykkösjuttu on taltioituminen dokumenttifilmille, jonka kuvaaminen jatkuu vielä tiistainakin Hämeenlinnan päässä. Edessä on siis kattavaa kerrontaa yrittäjäksi ryhtymisestä, inspiraationlähteistä, innosta, tulevaisuudenhaaveista ja ties mistä. Nappaan kameran matkaan mukaan ja kerron projektista kattavammin heti kun itsekin tiedän, mitä todella on luvassa. Varautukaa kuvatulvaan!



Video julkaistaan P-pas'n blogissa heti kun se valmistuu (alle kahden viikon sisällä), minkä ansiosta tekin saatte tarkemman käsityksen ihmisestä, joka tämän takana häärää, sekä siitä kaikesta, mikä motivoi P-pas'n pyörittämiseen. Taustani ja tämänhetkinen elämäntilanteeni on toistaiseksi jäänyt melko mystiseksi, mutta pikkuhiljaa nämäkin hämäryydet alkavat valottua.
     Tätä odotellessa pääsen tutustumaan niin kahvilayrittäjyyden saloihin (tapaaminen alan asiantuntijan kanssa), videokuvaamiseen ja videomateriaalin luomiseen sekä kaikkiin mahdollisiin riskeihin, jotka yrittäjä voi elinkaarensa aikana kohdata (tapaaminen henkivakuutusyhtiön kanssa - kuulostaa kohtalokkaalta). Kaikki tämä vuorokauden aikana opiskelua ja paikkakunnanvaihtoa unohtamatta! Miljoona kärpästä kymmenellä huitaisulla!

Edellämainitun lisäksi on aika alkaa suunnitella ensi vuonna järjestettäviä P-pas -tapahtumia, täydennän valmiita korumallistoja ja viimeistelen puolitiessä olevat sekä toivon maailmanrauhaa.

- Essi

2 kommenttia:

  1. kiitos, oon samaa mieltä ;) tällaisia on varastossa kymmeniä ja lisää löytyy sitä mukaa kuin lehtiä tuppaa lukemaan.

    VastaaPoista

Anna tulla!