22.1.10

Kunniaa tekijöille, osa Department Series

Olen jo useampaan otteeseen hypettänyt tulevaa graffitivaikutteista paitamallistoa, joka löytää tiensä webstoreen heti ensi viikolla! Samoin tulossa on Tuulin Yeah, I should Quit -mallisto ja muuta yllätyskivaa. Samaan syssyyn webstoren ulkoasu tulee muuttumaan, mikä tarkoittaa monia myöhään venyviä iltoja vain ja ainoastaan kuvankäsittelyohjelmien ja P-pas-sivustojen parissa. Eipä tuossa ole mitään uutta nykyiseen verrattuna. Lopputuloksesta vain toivon mukaan tulee paljon tämänhetkistä siistimpi (nyt webstoressa on sikin sokin erityylisiä kuvia ja hölmöjä rajauksia) ja miellyttävämpi. Kotisivujenkaan valmistumista en malta odottaa. Mikko on laatinut mahtavan sivupohjan, jota työstämme nyt pienellä porukalla. Ensi viikolla senkin on tarkoitus päästä tositoimiin. Kehityksen tuulet puhaltavat ihanasti!

Tässä kuitenkin avausta Department series -uniikkipaitamallistoon, joka koostuu 20 kappaleesta miesten ja naisten paitoja. Koot ovat harvassa, sillä mallisto on toteutettu varastossa vuoroaan odottelevien ylijäämätekstiilien ehdoilla. Tulevaisuudessa pyrin siihen, että vaikka paita olisi kuinka uniikki, se on uniikki kaikissa koissa. Tässä taustoja Mikosta ja Herkosta (lue aikaisempi merkintä aiheesta täältä!) ja heidän yhteistyöstään:


Taiteilijanimi: Department
Henkinen ikä: 1
Koti: Taidekasarmi/Hämeenlinna
Kolme inspiraation lähdettä: Katutaide, musiikki, kaverit
Meistä tulee isona: Jotain hienoa...

Department-series on katutaide/graffiti henkinen t-paita mallisto, jonka printit syntyvät alusta loppuun käsityönä, ne ovat kaikki uniikkeja ja syntyvät vapaassa ilmapiirissä ilman luonnoksia, suunnitelmia ja sääntöjä. Departmentissa häärää Herkko Yli-Paappala ja Mikko Myöhänen. Alajaostohin kuuluu mm. Department of t-shirts, Department of spraypainting ja Department of graphics.

Sneak peeks:

 



Ihanaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!
- Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!