19.1.10

WICKED TUESDAYS!

Haudi hau!

Facebookissa olen jo vihjaillutkin, että tästä eteenpäin joka tiistai tulee olemaan alennuspäivä. Kirjoitin aiheesta pari päivää sitten näin: Uusi vuosi tuo mukanaan läjän uusia kujeita, joista yksi on WICKED TUESDAYS - alennustiistait! JOKA TIISTAI webstoressa on jokin tuote tai tuoteryhmä 25-50% ALENNUKSESSA. Infoan jokaisesta yllätysaletuotteesta Facebookin kautta. Kannattaa iskeä äkkiä kiinni, sillä näitä minierien tuotteita tuskin löytää muualta ja alennukset kestävät vain tiistait!


Koska kaikki eivät ole Pourquoi Pas'n  FB-kavereita (miksi näin? korjaa tilanne!), julkaisen tiistaiale-tuotteet myös blogissa. Ensimmäinen Wicked Tuesday -tuote on kevyt, valkoinen pitkähihainen dreadlock-T-paita hintaan 25€! Alkuperäinen hinta on 35€, joten alennus on lähes 30%! Kokonaisuudessaan printti näyttää tältä:

Paitaa on vain koossa M, joka on melko kinakka, joten koon 32-36 tytöille tämä on hyvä tilaisuus kahmaista paita parempiin suihin! Dreadlockeja on ainoastaan muutama kappale, joten nopeat syövät hitaat. Hoppelis hop ja ostoksille! Pakko vielä mainita, että Mikko on päivittänyt printtiä uuteen uskoon, ja ensi printtimallistossa   joka ilmestyy webstoreen kuukauden sisällä - on luvassa uusi rastatyttöerä kera miesten bambupaitojen ja kenties muidenkin paitamallien. Olen aivan pähkinöinä tästä uudistetusta versiosta, ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!