27.1.10

Kuvausta kerrakseen

Hyvää keskiviikkoa ja äkkiväsymys-iltaa!


Tämän viikon suurin saavutukseni tulee varmastikin olemaan uusien tuotekuvien ottaminen ja niiden lisääminen webstoreen. Kiusasin Heidiä mallintöillä tänään lähes kolme tuntia, mutta operaatio oli sen arvoinen. Rakensin koululleni pienen studion kera studiovalojen ja diakangastaustojen, joiden ansiosta pääsin leikkimään valolla ja varjolla. Väitän, että tämän kuvauskerran tulokset ovat astetta laadukkaampia kuin ensimmäisen, joka tapahtui lähes valottomassa viinikellarissa. Eipä siitä järjen riemujuoksusta sen enempää. En tosin kerro muustakaan suuremmin, sillä pieneen puuhapeteen iski yhtäkkinen halu sulkea tietokone ja kömpiä petiin. Tässä kuitenkin käsittelemätöntä kuvakavalkadia  kulissien takaa, salamavalon loisteesta.




Kuvatuksi päätyi jokainen printti ja uniikkivaate ensimmäisistä tekeleistä lähtien. Tarkkasilmäiset bongaavat joukosta vaatteita, jotka ovat vasta matkalla webstoreen. Tavoitteenani on saada loput kuvat huomenna siirrettyä. 18 takana, noin 80 edessä!

Näin pimeältä näytti maailma ja koulurakennus, kun vihdoin lähdimme valojen kuumentamasta luokkahuoneesta. Kolmannen kerroksen kauhujen varjot:


Vilkaiskaapa huviksenne jo webstoreen joutanutta DEPARTMENT SERIES -graffitiprinttimallistoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!