17.1.10

Working on it

Vastuullista viikonloppupuhetta.

Valittelin tässä aikaisemmin, että priorisoin elämääni väärin. Vaikka tiedostan asian, en kuitenkaan tee sille mitään. Herään aamuisin - tai iltapäivisin - ensimmäisinä ajatuksinani kouluun liittyvät paineet. Ei sillä, että olisin suorituskeskeinen täydellisyydentavoittelija kuten ennen, vaan siksi, että lukiosta pääsemiseni on tällä hetkellä kevyenlaisesti vaakalaudalla. Syyt ovat tyhmiä ja helposti korjattavissa, mutta jokin ruuvi on päässyt vääntymään sellaiseen asentoon pääkopassani, että alistun flegmaattisuudelleni. Huolestuneelle flegmaattisuudelle. Huolestuneisuus ja flegmaattisuus eivät todellakaan kulje käsi kädessä, mutta olen onnistunut yhdistämään ne. On aivan totta, että kaaoksessa on hankala saada mitään aikaiseksi. Siksipä siistin kaaostani hieman. Jotta saisin kevennettyä henkistä taakkaani, aion omistaa sunnuntaistani muutaman tunnin aktiiviselle rästitöiden tekemiselle. Jollekin tämä voi kuulostaa arkiselta asialta, mutta minun tapauksessani tällainen panostaminen on suuri askel kohti lukion päättötodistuksen ja mielenrauhan saamista.

Mihin sitten olen käyttänyt vapaat hetkeni?
Olen suunnitellut uusia kotisivuja, tosin heikoin tuloksin. Kuten olen pariin otteeseen maininnut, minä en  ole P-pas'n graafinen voima. Onneksi en ole ainoa, joka tätä asiaa työstää. Tässä kuitenkin osviittaa siitä, missä mennään:

alkuperäinen luonnokseni (huom. LUONNOS!), joka on myös ensimmäinen kuvankäsittelyohjelmalla tekemäni ei-valokuvamuokkaus ikinä. Perusilme on ehkä turhankin synkkä ja maanläheinen, mikä ei aivan ole P-pas'n juttu. Suosin enemmän graafisia linjoja, mutten kuitenkaan halua sivustoista modernin minimalistisia, mustavalkoisia, geometrisia taidepläjäyksiä.


Toinen luonnokseni alkaakin olla jo jostain kotoisin, mutta kertoo tuskin puoliakaan siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään. Värimaailmaa en ole lyönyt lukkoon, mutta kieltämättä tykkään oranssin ja sinisen yhdistelmästä. Mitä kotisivuille ikinä tapahtuukaan, samanlaisia muutoksia tapahtunee blogille ja webstorelle. Ainakin bannerit muuttuvat.

Sivustopohdinnan lisäksi olen tappanut aikaa tekemällä laskelmia samoista asioista uudelleen ja uudelleen, listaamalla ties mitä ja olemalla tehoton ajankäyttäjä. On turhauttavaa, kun haluaisi toteuttaa kaiken mahdollisen NYT, mutta siihen ei yksinkertaisesti ole resursseja. Työn alla P-pas'lle on noin viisi paitamallistoa ja uusia koruja, taidepuolella tapahtuu raikkaita muutoksia ja koko P-pas odottaa jännittyneenä uusia aikoja. Tielläni vain seisoo pari hidastetta, joista yksi on lukio, toinen on raha(ttomuus). Näitä asioita korjaillessa voisin myös tarttua useammin tuumasta toimeen ja toteuttaa kaiken sen, mikä toteutettavissa on. Ei tässä maailmassa mitään saa jos ei annakaan.

Kertokaa mielipiteenne P-pas'n tulevien sivujen osalta! Mikä toimisi, mikä ei toimi?

PS. Seuraa ihmeessä P-pas'n kommelluksia Twitterin välityksellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!