8.1.10

Kaikkea neatia!

Eilen koitti onnenpäivä! Postilaatikostani oli tippunut ilmoitus suuresta lähetyksestä, joka odotti noutajaansa postikonttorissa. Hetken uumoilun jälkeen arvasin, mistä oli kysymys. Vedin pikaisesti Kuomat jalkaan (sillä rakolla olevat kantapäät eivät salli muiden jalkineiden käyttöä) ja säntäsin noutamaan pieniä mussukoita uuteen väliaikaiskotiinsa - ennen pitkää ne asettuvat asumaan rakastaviin perheisiin, joissa niitä toivon mukaan ulkoilutetaan säännöllisin väliajoin.
En puhu pimeistä koiranpennuista tai vastaavasta. Kyseessä on joulun tienoina hehkuttamani HvD's Daffyd -niittikorumallisto, joka saa kunnian avata P-pas'n vuoden 2010. Viidestä erilaisesta korvakorusta ja kahdesta kaulakorusta koostuva mallisto on enemmän kuin täydellinen niittien ystävälle. Korut ovat yksinkertaisen tyylikkäät ja elegantit kaikessa päheydessään. Ihana Hilja yllätti minut lisäämällä lähetykseen yhden ylimääräisen pikkupaketin kera viestin:



 Mitä orangejuice-purnukasta lopulta paljastuikaan?



Ihanuus-korvakorut! 2x2-korvakorut ovat tekonahkaa edestä ja takaa. Hilja on ajatellut kaiken huolella ja korut ovat todellakin käyttöä kestävät. Nämä yksilöt maksavat 12€, muut korvakorut ovat 8-12€/pari.
Tältä 2x2 näyttävät onnellisen omistajansa yllä:


Ah. Jostain syystä aloin ikävöidä huulikoruani, jonka otin pois jo puolisentoista vuotta sitten. Pieni musta pallo tuossa alahuulen alla vain sopisi täydellisesti näiden yksilöiden kanssa..
Tässä pari blogimaistiaista muista HvD's Daffyd -koruista:



Kaikkia ihanuuksia voi ihastella webstoren puolelle painamalla tätä linkkiä!
Tarkkasilmäisempi huomaakin, että korujen esillepano on hieman erilainen kuin muilla tuotteilla. Alkuvuoden 2010 tavoite on, että siistin P-pas'n nettisivujen yleisilmettä. Webstoressa tämä tarkoittaa  ensisijaisesti ns. taustaan hukkuvia kuvia, jotta tuotteita olisi mahdollista tutkia ilman migreenikohtausta (joka siis aiheutuu siitä, että joka tuotekuvassa on erilainen tausta). Kotisivuilla muutos tulee näkymään täysin uudenlaisena ilmeenä, jonka kehittely on jo hyvällä tolalla. Olen innoissani muutoksesta, sillä sen myötä P-pas ottaa aimo harppauksen kohti eheää, aikuisten oikeaa vaatemerkkiä.

Ennen harppauksia sun muita on kuitenkin hieman kemutettava. Huomiset Suburban Basher -bileet ovat aivan nurkan takana, ja huominen tulee olemaan hyörinää aamusta iltaan. Tai oikeastaan tästä yöstä ensi yöhön. Pourquoi pas -loungeen on luvattu naposteltavaa, ja kun kerran sellaista lupaan, niin myös tapahtuu. Dubstepin ja reggaen lisäksi Playgroundilla on luvassa aikamoiset mättöbileet, joten kannattaa ilmestyä paikalle heti kymmenen jälkeen, kun ruokaa vielä on. Olisi hauska tavata P-pas -blogin lukijoita paikan päällä, joten nykäiskää hihasta ja moikatkaa, jos satun tielle. Lämpimästi tervetuloa huomenna osoitteeseen Iso Roobertinkatu 10! Jos vain touhottamiseltani kerkeän, kerron huomenna päivällä hieman tarkemmin siitä, mitä nämä kekkerit minulle merkitsevät ja miksi juuri dubstep-tapahtumat ovat sellaisia, joita jokaisen tulisi kokeilla edes kerran elämässään.

Viikonloppuriemua, lauantaita odotellessa!
- Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!