12.1.10

"Hirveän raskasta"



TO DO - Hyvä Essi, ihan oikeasti..


..osta kalenteri. kaikesta huolimatta - tai juuri kaiken vuoksi - todella tarvitset sitä
..lyö päivämääriä lukkoon. jos odotat noin kahdeksaa printtiä saapuvaksi, lienee parasta edes osata aavistaa, milloin saat ne käytettäväksi.
..tilaa läjä materiaaleja. tekstiileille, joita ei ole, on hankala painaa mitään.
..kirjoita 20 sivun liiketoimintasuunnitelma. sen siitä saa, kun osallistuu extemporé kaikenlaisiin liikeideakilpailuihin. tästä lisää kevään mittaan.
..soita pari puhelua.
..lähetä pari sähköpostia.
..varaa aika fysioterapeutille. pieni lääpintä puolen vuoden välein tuskin korjaa kroonisesti jumissa olevaa niskaa, varsinkin kun tilanne on mennyt siihen, etten saa ryhtiä suoristettua ilman solisluiden särkemistä. 
..TEE KOULUHOMMIA. kuten 20 pakollista matematiikan rästitehtävää. koita nyt hyvä nainen saada kaikki lukiokurssit suoritettua tämän jakson loppuun mennessä niin pääset jatkamaan täysillä kujeitasi!

Olisihan näitä liuta lisää, mutta mitä suotta itseään stressaamaan. Lähestyviä ylioppilaskirjoituksia en ajattele, sillä ajatteleminen ei ole ennenkään auttanut opiskelemaan. Kun aika on, tai muuten vaan, tartun kirjoihin ja pänttään niin maan perhanasti, ettei jälkikäteen tarvitse harmitella YO-todistusta, joka alkoi lupaavasti Laudatureilla ja päättyi Approbatureihin. Viimeaikaisten jaksotodistuksien yhtäkkisestä tasottomuudesta kyllä huomaa, milloin P-pas sai alkunsa. Jos jonkin neuvon voin kokemuksieni pohjalta toisille opettaa, sanon tämän: älä perusta yritystä abivuonnasi. Tästä elämänviisaudesta tokenemiseksi tarvitaan jotain loppukevennystä, jota tarjoavat Puerto de la Cruzissa testaamani Guessin korkokengät. Jokainen ansaitsee hetken supernaisellisuutta aina silloin tällöin.


 

Terkuin,
fyysisesti särkyinen mutta oikein onnellinen Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!