15.1.10

Kunniaa tekijöille, osa tiesmikä

P-pas'n vaaterintamalla ei ole tuntunut tapahtuvan hetkeen mitään, mutta ei paniikkia! Asiaan tulee tiukka muutos heti helmikuun alussa. Tammikuu on kaikenkirjavan (tai mustavalkoisen) kypsyttelyn aikaa ja inspiraatiohamstraamista. Myyntiin pääsyä odottaa mallisto jo toinenkin, ja mikä parasta: ne ovat kaikki erilaisia. Toistaisesti  chicein mallisto tulee Tuulilta, helsinkiläiseltä vaateompelijalta, joka loihti miesten XL-paidoista elegantteja, rohkeita, rokkaavia ja vähäeleisiä mutta silti paljonpuhuvia taideteoksia. Stay Tuned -kategoriaan tuleva Yeah, I should Quit -mallisto on pienen pieni, pääosin uniikkikappaleista koostuva, mutta sitäkin ihanampi. Tällaista lisää!




Nimi:Tuuli Koskinen
Ikä: 20
Koti: Helsinki Helsinki Helsinki!
Yhteystiedot: tuuli.kosk@gmail.com
Kolme inspiraation lähdettä: Musiikki, ihmiset ja erilaiset materiaalit
Minusta tulee isona: Toivottavasti aikuinen. Haaveammatteja on miljoona, kaikki liittyy kyllä vaatetusalaan hyvin vahvasti.

Yeah, I should Quit
Mallistossa hain rock-henkeä, sillä kyseinen musiikkityyli on todella lähellä minua ja pitkään olen halunnut kokeilla tehdä välillä jotain rohkeampaa ja mustempaa. Taustalla ei sinänsä ole mitään sen syvällisempää, mutta uskon että siitä voi jokainen hyvin löytää itselleen jotain näyttävää ja erikoista.

Allekirjoittanut etsi omaa rock-puoltaan valokuvauksen keinoin. Tällaisia vihjekuvia sain aikaiseksi Tuulin mallistosta:



 
NICE 'n' FIERCE!


Hyvää viikonloppua!
- Essi

1 kommentti:

Anna tulla!