25.1.10

Herkkupaloja kalansyöjille

Aloitan maanantaimerkinnän kuin suosittukin bloggari ikään: Anteeksi, kun kirjoitustahti on hidastunut! En ole varsinaisesti ollut kiireinen, mutta olen omistautunut lepäämiselle ja muulle tekemiselle kuin pakonomaiselle bloggaamiselle. Olen muun muassa askarrellut koruja, suunnitellut kotisivuja ja verkkokaupan uudistamista, päivittänyt liiketoimintasuunnitelmaani ja tajunnut, että lukio loppuu muutaman päivän päästä.

©Maria
Olen myös miettinyt, mistä kaikesta tänne P-pas-blogiin tulisi kirjoittaa, sillä P-pas news -nimensä mukaan tämä on P-pas'n kuulumisblogi. Henkilökohtaiset aiheet ja yksityiselämän raottaminen ovat tietenkin mielenkiintoista luettavaa - olettaen, että minulla olisi elämää - mutta olen päättänyt, että tämä blogi käsittelee pelkästään P-pas'ta elämänasennemerkkinä ja elämänprojektinani. Aihepiiriin mahtuvat myös P-pas'n parissa toimivat taiturit valokuvaajista artesaaneihin ja taiteilijoista muusikoihin, tulevaisuudensuunnitelmani P-pas'n varalle sekä yrittäjyyspohdinnat. Blogin sisältö ei tämän rajauksen myötä tule muuttumaan paljon ollenkaan, sillä elämästäni suurin osa on tätä itseään. Poikaystäväkuulumisia (hah hah..) tai viikonloppurientoja en vain tule täällä jakamaan.



Yllä pari maistiaispalaa tulevasta Get Printed -mallistosta. Mahtavat kala-printit ovat Marian kynästä, ja nämä luonnostelut piirretyille teepaidoille antavat vain osviittaa siitä, miten siistejä vaatteita on oikeasti luvassa. Ylempänä komeileva krotti eli lamppukala tulee tummalle pohjalle, sekä mustalle bambu- että tummanruskealle kampapuuvillapaidalle, molempia miesten ja naisten malleissa. Olen ajatellut printin esiintyvän myös mustissa naisten topeissa. Kala painetaan vaaleanharmaalla, ja itse hehkulamppu tulee olemaan jokin päheä, PIMEÄSSÄ HOHTAVA väri! Enää täytyy päättää, mikä olisi makein väri lamppuun. Keltainen on toki hyvä, mutta olisiko vielä jotain päheämpää? Pinkki, turkoosi, neonvihreä..?
Alempi, itämaistyylinen (huomaa ihanat Itämaan tietäjä -viikset!), viuhkaeväinen karppi tulee myös tummille paidoille, mutta myös valkoisille bambu-teepaidoille. Printtiä voi painaa oikeastaan rajattomissa väreissä, sillä tämä kuva painetaan käsin. Alustavasti on kuitenkin ajateltu syvän oranssia tummille paidoille ja mustaa valkoiselle. Merenturkoosikin viehättäisi. Ennen pitkää printtiä voi myös tilata haluamassaan värissä ja paitamallissa, mutta ensin isketään valmiilla tuotoksilla. Olen tästä kuvaparista todella innoissani, sillä ne ovat mahtavan selkeitä mutta silti kumpikin todella iskeviä. Krotti on karumpi, mutta näyttävä, karppi taas on sievempi mutta silti huomiotaherättävä.
Lisää printtejä ilmestyy tämän viikon aikana, kun paljastan Mikon aikaansaannokset. Odotan tämän malliston valmistumista ja myyntiin laittamista kuin kuuta nousevaa, sillä se ei vain voi jättää kylmäksi. Tavoitteena on, että viimeistään helmikuun puolessavälissä saamme riemuita Get Printed vol. 2 saapumista keskuuteemme.

Mitä tykkäätte Marian lemmikeistä? Kertokaa mielipiteenne!
Hyvää viikonalkua!
- Essi

2 kommenttia:

  1. Koska nää tulee myyntiin? Tahtoo oman kalapaidan!! T. Anna

    VastaaPoista
  2. Moikka Anna!

    Kalapaidat on myynnissä viimeistään kahden viikon päästä. Kiva, että kiinnostaa! Karpin painaminen aloitetaan viikon lopulla ja krotti lähtee painoon ensi viikolla. Sitten äkkiä uunituoreet vaattehiset muotikuvauksiin ja webstoreen. Hehkutan asiaa täällä ja Facebookissa varmasti lähempänä :) Samaan syssyyn tulee myös muutama muu printti, joista vihjaan täällä blogissa parin päivän sisällä. Jännittävää!

    VastaaPoista

Anna tulla!