2.1.10

ETSINTÄKUULUTUS!

 Korvat hörölle joka iikka kera graafisen osaamisen tai graafisesti lahjakkaiden kavereiden!

Vaikken perustakaan uuden vuoden lupauksista, on tiettyjä suunnitelmia ja tavoitteita, joista voi tehdä lupauksiakin. Yksityiselämäni suhteen olen toivoton henkisesti paatunut läski (kiitos Marialle termistä!), mutta P-pas'lla ei ole aikaa saati halua löysäillä. P-pas'n lähitulevaisuus tietää laajentumista kaikin tavoin, mikä tarkoittaa sitä, etten voi porskuttaa eteenpäin graafisesti eriparisilla sivustoilla. Taitotasoni huomioiden en saisi koskaan itse aikaiseksi mitään hyvännäköistä, minkä vuoksi tarvitsen sinua, html-koodauksen luova nero - tai pelkkä osaaja. Blogin, kotisivujen ja verkkokaupan (kolme kärpästä melkein yhdellä iskulla!) yleisilmeistä tulisi saada yhdenmukaiset raikkaalla twistillä. Minulla on muutama visio tyylistä, mutta olen avoin kaikelle.
Hienoa olisi, jos olet alan opiskelija tai joku, jolle tällaisesta projektista olisi välitöntä hyötyä. Kotisivujen ja visuaalisen ilmeen suunnittelusta muoti-/muotoilualan yritykselle saa varmasti arvostusta graafisen alan piireissä, ja hyvästä työstä kirjoitan ilomielin senmukaisen suosituksen. Toimeksiannosta maksetaan tietysti myös korvaus. Jos siis tunnet, että tässä voisi olla tilaisuutesi näyttää kyntesi ja olla mukana luomassa jotain oikeasti siistiä, jätä kommentti tähän merkintään tai kirjoita sähköpostia osoitteeseen essi@p-pas.com. Jos sinua EVVK, vinkkaa mahdollisuudesta edes niille kavereillesi.
Kiitos!


 Oh graphic webdesigner, where are thou?

7 kommenttia:

  1. Tälläsel graaffisel olemuksel pelkästää minkä sivusto sisältää, niin tulee olemaan aika kauheaa shittiä, opettele hieman värioppia ja mieti onko sinusta oikeasti "graafikoksi" vai paint maalariksi.

    VastaaPoista
  2. Armas Anonyymi on tainnut harjoittaa taitavaa luetunymmärtämistä. "Taitotasoni huomioiden en saisi koskaan itse aikaiseksi mitään hyvännäköistä, minkä vuoksi tarvitsen sinua, html-koodauksen luova nero - tai pelkkä osaaja."

    En minä ole graafikko. Luulisi tämän käyneen ylläolevasta tekstistä selväksi. Olen pahoillani, jos olen johtanut jotenkin harhaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Stellan, löysin kauppasi ja blogisi. Kirjoitat ihan liian harvoin. Hemmetti.
    Tykkään teksteistäsi.

    Niin paljon kivoja paitoja. Pitänee nyysiä jostain muutama kymppi (100-150e), jotta voisin hommata itsellenikin yhden (5).

    Valitettavasti olen ihan käsi tietsikoiden kanssa. Kunhan tulin lätisemään ja hiukka kehuskelemaan.

    -AT

    VastaaPoista
  4. Anonyymi-AT, suurkiitos! Et arvaakaan, kuinka kommenttisi valaisi päivääni :)

    Kivoja/kivempia/kivoimpia paitoja on tulossa läjäpäin lisää, toivottavasti aiheuta valinnanvaikeutta sitten ostoksia tehdessä. Saa ehdottomasti tulla lätisemään vastaisuudessakin!

    VastaaPoista
  5. Voi tsiisus!!! Aiheuttaahan se!

    Tunnustin etten tarvitse nyt yhtään paitaa. Tarviin jonkin tekosyyn. No, yksi ihan oikea syy on kyllä: mulla on liian vähän hauskoja, rentoja miestenmallisia paitoja. Sopii pitkähihaisen päälle eikä tarvi laittaa talvitelakalle :-)

    -AT

    VastaaPoista
  6. AT, voi ei :D Olen pahoillani puolestasi, sillä lisää hauskoja ja äärettömän hyvännäköisiä paitoja on takuuvarmasti webstoressa tuossa tammi-helmikuun vaihteessa.

    Kävin tänään noutamassa osan Department Series (http://www.p-pas.com/verkkis/cat/product_catalog.php?c=50) -paidoista ja voi tsiisus tosiaan, miten siisteiltä ne näyttävät. Viime päivinä olen myös ideoinut luottograafikkoni kanssa uusia printtikujeita, jotka saavat melkein perhoset lentelemään vatsassa. Näistä kerron tarkemmin ensi viikolla!

    VastaaPoista
  7. Kiitos tiedosta. Ehken sitten tilaa ihan vielä.

    -AT

    VastaaPoista

Anna tulla!