26.12.09

Taitajat esiin! (osa 3)

Terveisiä ulkomaan X lämmöstä ja linnunlaulusta ja hyvää tapaninpäivää! En kehtaa kertoa olinpaikkaani kuin vasta matkakertomusmerkinnässä, sillä minullakin on ylpeyteni. Ymmärrätte sitten. Siispä aiheesta mielenkiintoisempaan:

Internet on ihmeellinen paikka! Mutkan sun toisen kautta bongasin Hiljan, koruaskartelijasielun, jonka suunnittelema ja toteuttama niittikorumallisto tulee P-pas webstoreen myyntiin heti vuodenvaihteen jälkeen! Takuuvarmasti tyylikkäämpää asustusta kuin ähkyyn asti nähdyt kaulapannat sun muut deathmetal-henkiset niittailut. Tässä pieni tietopläjäys tekijästä itsestään:



Taiteilijanimi: HildaVonDilka, HvD
Vapaa taiteilija, maailmanmatkaaja, pätkätyöläinen. Napoleonin seuraaja. Valokuvaaja.
Henkinen ikä: aina niin pieni
Koti: oma sänky kullan kallis
Kolme inspiraation lähdettä: värien puhtaus/kirkkaus. Olen totaalinen murretuista väreistä kieltäytyjä, vaikka pidänkin niistä. Suorat muodot ja symmetria, työssä pitää olla aina jokin järjestys, järjestelmällinenkaoottisuus on mielenkiintoista. Tunteet, kuten esimerkiksi, miten leffan päähenkilö tuntee menettäessään kaikkein rakkaimpansa. Miltä Napoleonista ja Aleksanteri Suuresta tuntui olla maailman huipulla, aggressiivisuus, voittamattomuus, rakkaus, epätoivo, syksyinen aamu kaupungissa. Elämä.
Minusta tulee isona: aikuinen
Mitä luvassa? Toivottavasti monipuolisuutta HvD's Daffydin mallistoon. Pidän siitä että kätteni jälkeä arvostetaan ja muutkin kuin minä uskovat siihen. Siitä saa voimaa jatkaa omia, ehkä outojakin, ideoitaan.. Seuraavaa odotellessa.





Not bad!
Joululomalainen kiittää ja kuittaa.
- Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!