8.12.09

Oman elämänsä supermanne

Mikä olisikaan hauskempaa maanantaipuhdetta kuin myöhäisillan ajastinkuvaus tuoreita Get Printed -vaatteita mallaillen? Aurinkolasit päässä, luonnollisesti.


 
Tein temput tavanomaiselle käsitykselle kravattien käyttötarkoituksesta. Ompelin nepparikiinnitykset muotoilemaani kravattiin ja miesten M-kokoiseen V-kaula-aukkoiseen paitaan. Näin skrakan voi irroittaa paidan joutuessa pesuun - tiukan tilanteen tullen sen voi repäistä yltään muuten vain. Ei kuristumisvaaraa! Kun paita ryönääntyy käyttökelvottomaksi, kravatin voi ottaa arkikäyttöön napsimalla ompeleet katki. Itse solmio ei ole kärsinyt ulkoasunsa muutoksesta muuten kuin muutaman käsintehdyn ompeleen verran. Tämä jos mikä on kestävää pukeutumista! Vastaavanlaisia paitoja on tulossa kokonaisen malliston verran, jonka julkistan vasta, kun olen saanut muutaman lisää tehtyä. Erilaisia miehisyyden symbolien häpäisemisiä luvassa, pysykää kuulolla!

Chicly Chained -tunika sai jatkoa toisesta versiosta, jossa ketjut on ommeltu paitaan hieman väljemmin. Yllätyin, miten hyvin ihonmyötäinen vaate sopi päärynävartaloisellekin! Chainie päätyi silti oman vaatekaappini sijasta verkkokauppaan, jossa sille on ollut jo kova kysyntä. Saa nähdä, kuka sen rohkenee ensimmäisenä ostamaan.


Sunnuntaina ähertämäni hölmöilypaidat näyttävät päällä tältä. Enkä muuten raaputa per-- selkääni, vaan revin huvikseni paitaa tässä alemmassa kuvassa. Tykkään näistä PVC-muovilta näyttävistä printeistä todella paljon, koska niissä ei ole turhia kommervenkkejä, muttei myöskään liiemmin järkeä. Mutta, kuten paitakin sanoo, Be Cube!


Paidoista kuninkain eli ehdoton lempparini on viidakon kuningas gorilla, joka ärjyy banaaneita. Onko olemassa mitään siistimpää? Printistä käy kiittäminen Könösen Mikkoa, joka toivon mukaan suo satunnaisia painokokeiluitaan P-pas'n käyttöön tulevaisuudessakin. ROAR on miesten kokoa M, henkisesti Kingsize.

Kerro rohkeasti mielipiteesi!
Yökukkuen, Essi

PS. Tule moikkaamaan P-pas'sta ja kumppaneita pe 11. - su 13.12. We Got Beefin (Iso-Roba, Helsinki) joulumarkkinoille! Jos et P-pas'n, niin muiden huipputekijöiden ja lupausten vuoksi. Lisätietoa viikonlopusta löydät täältä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas postauksesta. On ollut mielekästä seurata innostunutta asennettasi kaikkeen tekemiseesi ja vielä kaiken tuon jakamisesta muillekin. Upealta näyttää uusimmat printit :)

    VastaaPoista
  2. Suuri kiitos itsellesi! Positiivinen palaute on valtava voimavaranto.

    Toivottavasti tulevatkin kujeilut vaate- ja korupuolella miellyttävät, sillä luvassa on vaikka mitä. Parin viikon sisään on tulossa niin koru- kuin vaatetäydennystä ja vuodenvaihteen aikoihin oikea tuotepläjäys - uutta upeaa printtimallistoa unohtamatta! Tahti on kova ja kunnianhimoinen, into koittaa pysyä kyydissä mukana ;)

    VastaaPoista

Anna tulla!