15.12.09

Talvimuotia kerrakseen

Buahahaa!



Itsenäni olemisessa on sellainen hauska juttu, etten jaksa kummemmin häpeillä. Tämä käy ilmi muun muassa pukeutumisessani. On kausia, jolloin jaksan kiinnittää tyyliini huomiota, ja on kausia, jolloin en jaksa. Sama pätee hiusten- ja naamanlaittoon. En itse kärsi tilanteesta, mutta läheisilleni ajoittainen huolettomuuteni ja epäsiisti ulkoasuni voi käydä raskaaksi. Haluaisitko itse liikkua kassialman näköisen kaverisi kanssa julkisesti, huvittaisiko se sinua yhtä paljon kuin tätä alma-kaveria?
     Onneksi talvi sallii pieniä horjahduksia, sillä, ihan oikeasti, kuka näyttää hyvältä pakkasvarustuksessaan? Ja jos ulkonäkö pelittää, minkä hinnalla? Itse pidän tarkenemisesta. Tyyli laahaa perässä tai on pudonnut kyydistä jo hyvä tovi sitten.





Jos totta puhutaan, pidän talvivarustuksestani. Vaatteeni ovat monen sattuman summa ja muodostuvat yleensä niistä palapelin paloista, jotka nurkista satun löytämään ja änkemään väkipakolla toisiinsa kiinni. Kun muut suunnittelevat uusien talvivaatteiden hankintaa ja kirjoittavat pitkiä toivomuslistojaan, minä ruokin lamaa turvautumalla koiransyömiin lapasiin, vanhoihin joululahjoihin ja isoveljen vanhaan, muodottomaan takkiin. Takista syytän tosin siskoani, joka lainasi astetta tyylikkäämpää toppatakkiani, joka katosi pieruna Saharaan tai minne ikinä sisko takkini veikään. Oikeastaan olen siis vain elämäntilanteeni uhri ja toistaiseksi vähävarainen yrittäjä, joka mieluummin panostaa P-pas'iin kuin itseensä. Tämän johdosta voisinkin verrata itseäni Jeesukseen, joka uhrautui koko kansan puolesta sovittaen heidän syntinsä.
     Minä, äidiltä nyysimäni Kuomat, veljeni XL-takki ja lampaanpään näköinen hattuni sovitamme sinunkin tyylisyntisi. Ne sovittuivat moninkertaisesti silloin, kun vielä käytin valkoisia korvalappuja pipon sijaan. Joku on tainnut löytää ne ja polttaa roviolla  poppalauluja manaten, sillä en ole nähnyt saati kuullut niistä mitään lähiaikoina. Voi surku.


herkkä poseeraus feat. Toto, jalassa samettiset kotihousut...

Toisaalta Jeesukseksi Jeesuksen paikalle nouseminen olisi poliittisesti ja uskonnollisesti epäkorrektia. Pidän oman paikkani enkä usko, että moni on halukas sitä varastamaan. Odottakaa vain, kun otan karvahattuni käyttöön! Vaikka tuuheat turjakkeet ovatkin kuuminta hottia, kyseinen päähine on herättänyt paljon huonosti peiteltyä huvittuneisuutta todistajiensa keskuudessa. Jatkakaa naureskelua, se tekee sydämelle hyvää!

- Essi, joka käyttää ajoittain asiallisempiakin kenkiä

5 kommenttia:

  1. ei herttinen tätä asua :-------DDD nyt ei voi muuta sanoa, ku että jatka samaan malliin! ei toi tosta kyllä huvittavammaksi VOI mennä...

    VastaaPoista
  2. Cool! Upea postaus ja mahtavia vaatteita, naytat hyvältä :)

    VastaaPoista
  3. Älä vaan ton näkösenä lähe ulos ;< Ei sovi toi vyö tohon olleskaa ja kengät on failure! Noita kenkii noit toki käyttää jos olet 5v tai on niin pimeää ettei kukaan näe.

    VastaaPoista
  4. Täytyy myöntää, että puhut asiaa.
    Kannatan vanhojen vaatteiden kierrätystä ja ostovimman hallitsemista, puhumattakaan persoonallisesta tyylistä ja valtavirtaa vastaan uimisesta. Jatka samaan malliin myöskin tulevaisuudessa, kun olet keski-/korkeatuloinen yrittäjä.

    Terveisin, vanha luokkatoveri Härskistä.

    P.S: "...ihan oikeasti, kuka näyttää hyvältä pakkasvarustuksessaan?" <-- Minä. (ainakin omasta mielestäni) Ja talvivarustukseni on silti erittäin lämmin ja tuulenkestävä.

    VastaaPoista
  5. Kaksi ensimmäistä anonyymiä, hahaa, kiitos positiivisuudesta!

    Kolmas Anonyymi, onneksi pilke silmäkulmassa piristää näinkin kammottavaa ulkoiluasua ;) Ja Kuomissa on heijastimet etuosassa, joten pimeäkäyttö on todella suotavaa!

    Neljäs anonyymi, moi vanha luokkatoveri! Haluan kehittää tätä eettistä ja ekologista linjaa aina hamaan tulevaisuuteen, eli en aio luopua näistä arvoista. Paitsi mikäli musta tulee karmaiseva ja vastuuton kapitalistisika, mikä tämänhetkisten yhteistyökumppaneiden ansiosta on aika lailla mahdotonta.

    PS. Oon iloinen siitä, että näytät hyvältä. Keep up the good work!

    VastaaPoista

Anna tulla!