22.2.10

Törkeää jatkoa

En saanut tarpeekseni viimeöisestä aivokoomailusta, vaan lähdin kehittelemään tätä nimilista-ideaa pitemmälle. Olen saanut paljon mahtavia ehdotuksia, joita nyt sulattelen ja joista koitan keksiä mahtavan kokonaisuuden. On ollut upeaa huomata, että printti on herättänyt tunteita. Toiveeni on P-pas'n ensiaskeleista asken saada ihmiset reagoimaan jotenkin, mutta vasta näin hölmön printin myötä olen saavuttanut hommaan sen fiiliksen, jota lähdin alun alkaenkin tavoittelemaan. Kuulun ihmisiin, joiden täytyy saada olla välillä idiootteja ja kiusata muita ajatuksenjuoksullaan, ja tämän urpoilun tuloksena aikaansaatu huvittuneisuus on palkinnoista paras. Myönnettäköön kuitenkin taloudellisemmasta näkökulmasta, että ilman P-pas'n tämänhetkisiä printtejä sekä ovella kolkuttelevaa Get Printed vol. 2:ta en voisi kuvitellakaan kokeilevani henkisen kypsyyden rimanalitusta. Sen ansiosta, että Maria, Mikko ja Mikko&Herkko ovat luoneet mahtavia mallistoja ja printtejä, uskallan ottaa omassa ideoinnissani enemmän riskejä.
Vasemmanpuoleisen printin alaosan tekstin muuttaisin "What was your name again?"ksi, oikeanpuoleisesta muuttaisin enää ainoastaan osan fonteista. Jostain syystä ESA iskee tajuntaan valaanpyyntiharppuunan tavoin. Toki nimen voisi korvata Herra47'llä tai vastaavalla, mutta Esassa vain on sitä jotain.. Koitankin nyt pohdiskella, mikä näistä printeistä on toimivin vai olisiko näistä mahdollista luoda kokonaan oma printtimallistonsa kera hölmöä hölmömpien nimien ja lausahduksien. Faktahan on, että vaikka kuinka printti naurattaisi, harva sellaista kehtaisi huolettomin mielin kantaa. No, ehkä onnistun tässä parin kuukauden aikana asennekasvattamaan ihmisiä - ja saan syytteen kevytkenkäisyyteen yllyttämisestä eli vastuuttomasta yritystoiminnasta. Ei niin hyvää ettei jotain pahaakin!
Toinen mielenkiintoinen, mielessäni pyörivä asia on ulkomaiden valloitus. Finnveran rahoituspäätöksen luettuani ja tajuttuani, että on keksittävä jotain muuta kuin satumainen liiketila keskelle Helsinkiä, päätin lähteä kokeilemaan onneani maailman ympäri. Olen noin vuorokauden etsinyt tutkinut sopivia aasialaisia ja eurooppalaisia sivustoja, kaupunkioppaita ja myymälöiden kotisivuja. Voisi luulla, että Internetissä tämä kaikki sujuu sormia napsauttamalla, mutta auta armias kun seilaat japaninkielisellä sivulla koittaen löytää yhteystietoja, joita ei olekaan. Ei maailmanvalloitusaikeistani nyt kuitenkaan sen enempää. Ensin pitää saada tämä uusi printtimallisto myyntiin. 
Ei tässä muuta kuin soronoo ja hellät tunteet! Jos tykkäät Totosta ja P-pas'sta, kokeile onneasi Buttermilk Bisquitsin arvonnassa, jossa voi voittaa Totodica-printillä varustellun paidan ikiomaksi. Vastaavia arvontoja ei tältä suunnalta heru ennen kuin P-pas'n Facebook-ryhmässä on 800 jäsentä. Levitä siis sanaa ja ripeytä ilmaisten tuotteiden jakoa! Muista myös iloita elämästä ja hölmöillä vähän.
- Essi

2 kommenttia:

  1. Pöö :) toistaseks oon joo muovittanut noi korut ihan kontaktimuovilla, ei lähe myöskään purkautumaan kun muistaa vedellä ne kerrokset kynsillä tarpeeks kiinni :) Mut kiitti tosta laminointikone vinkistä, mulla ei oikeestaan oo tullut mieleenkään vaikka kyseistä masiinaa muualla käyttänyt.

    Vinkki vinkistä: Mä tilaan mun korujen osat villihelmi-nimisestä verkkokaupasta, sieltä löytyy noita taustoja ihan hyperhalvalla. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, et arvaakaan miten suuri helpotus on tietää, mistä vastaisuudessa tilata pieniä mutta ah-niin-merkittäviä korunosia! :)

    VastaaPoista

Anna tulla!