14.3.10

Hela veckan

Viime viikko kului pitkälti töitä tehden ja Helsinkiä suhaten. P-pas'n kannalta viikon ehdottomasti merkittävin juttu olivat tiistaiset promokuvaukset, joissa haettiin idyllistä ruokailuhetkeä rakastuneen parin välille. Joissain variaatioissa pariskunta ei ollutkaan enää niin rakastunut vaan jotain aivan muuta, mikä tekeekin hommastani hankalan: pitäisi valita, mikä tai mitkä pari kuvaa otan seuraavaksi noin puoleksi vuodeksi P-pas'n promoamiseen. Eikä riitä, että valitsen kuvat, vaan kauniit ja unenomaiset hetket on turmeltava jollain hyvin pourquoipas-tyylisellä lausahduksella. On hyvin todennäköistä, että lopputulos jättää monen kulmat kurttuun ja mielen kysyväksi, mutta jos rehellisiä ollaan: se on tarkoituskin.
Viimeisen viikon ajan P-pas'n kesämallisto on pyörinyt vilkkaasti mielessä. Get Printed vol. 2 tuli vasta myyntiin, mutta siitä huolimatta ovella kolkuttelevaan kesään on varauduttava. Pohdintojen tuloksena päädyin toteuttamaan värikästä linjaa: teepaitoihin on tulossa lilaa, turkoosinsinistä ja luonnonvaaleaa tai limeä, toppeihin greipin-/korallinpunaista, vitivalkoista ja kenties tummanharmaata. Printit tullaan painamaan pääosin kirkkailla ja raikkailla väreillä, mutta graafista mustaa löytää joukosta myös. Jo pelkän väripläjäyksen ajatteleminenkin kirkastaa mielen!
Lisää mielenkirkastusta aiheutti pari päivää sitten saatu puhelu eräästä isännöintitoimistosta, josta onniteltiin työtilan saamisesta. P-pas'sta tulee Katajanokkalainen alta aikayksikön! Kunhan olen saanut tavarat muutettua Hämeenlinnasta Helsinkiin ja asetuttua taloksi kellariini, voin alkaa suunnitella erilaisia minitapahtumia ja muita Helsinki-tempauksia. Aivan mahtava juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla!