7.4.10

Kunniaa tekijöille, osa Nadjastrange

Niille, jotka lukevat blogeja aktiivisesti: Ei, tämä merkintä ei ole kanssabloggaajamainostusta. Nadjastrange on pian P-pas'n verkkokauppaan ilmestyvän, ihanan korumalliston nimi, jonka on suunnitellut "Are you feeling fashionable"-blogin kirjoittaja Nadja. Tässä esimakua niin tekijästä kuin mallistostakin!
Nimi: Nadjastrange
Ikä: kohta 22, henkisesti 12.
Koti: Helsinki
Yhteystiedot:  nadjastrange@gmail.com & blogi
Kolme tällä hetkellä tärkeintä inspiraation lähdettä: kesä, kissat ja tatuoinnit
Minusta tulee isona: aikuinen.
Tein 14-vuotiaana isän ongesta ryövätystä siimasta sekä lapsuuden prinsessaleikeistä säästyneistä helmistä kaulakorun. Se oli pitkään lempparini ihan vaan siksi, että itse tehty koru tuntui paljon arvokkaammalta ja luonnollisesti uniikimmalta kuin ketjuliikkeiden tusinakorut. Siitä asti olen enemmän tai vähemmän innokkaasti askarrellut erilaisia koruja lähinnä kirpputoreilta haalituista pikkuleluista. Pari vuotta sitten aloin tilaamaan ulkomailta erilaisia korujen osia ja riipuksia.
En henkilökohtaisesti innostu jalometallisista "aikuisten koruista". Pidän lapsellisista ja tyttömäisistä -mielellään leluista tai muoviriipuksista tehdyistä koruista.Olen huomannut, etten ole yksin makuni kanssa ja tämä mallisto onkin omistettu kaikille ruseteista ja söpöilystä pitäville.

9 kommenttia:

  1. jos saisin eifeltornikorvikset, saattaisin kuolla. no, ehkä revolvereista kans! :))

    hanna

    VastaaPoista
  2. hei tollasia eiffelkorviksia myydään pariisissa melkein jokaisella katukauppiaalla :D ostin 3 eurolla parin mut kadotin sen hotellihuoneeseen, ehkä tilan teilt uudet! :)

    VastaaPoista
  3. haluisin niiin tollaset ankkuri ja pyssy kaulakorut! legosormuski on ihana =)

    VastaaPoista
  4. Sara, niinpä!

    Hanna, revolverit voi kyllä varomattoman käsissä koitua kuolemaksi :D Kannattaa olla tarkkana viikonloppuna niin ehtii kahmia lempparinsa itselleen!

    Anonyymi, ou, olisinpa tajunnut omalla Pariisinreissullani ostaa varastot täyteen tornikoruja. Toivottavasti korvikset miellyttää :)

    VastaaPoista
  5. Ja vielä hehelmi, viikonloppuna tilaamaan :)

    VastaaPoista
  6. Ovat kyllä ihan Nadjan ja P-Pasin näköisiä! Onnea uudelle mallistolle, kivalta näyttää. :-)

    VastaaPoista
  7. Bisquits, kiitos paljon! Olin aivan haltioissani kun pääsin hypistelemään näitä :) Kauan tuskin ehdin näistä nauttia, suosio on suuri.

    VastaaPoista

Anna tulla!